30.05.2012, 11:28 |
tibor Ahojte. Po dlhšej pauze sa znovu začínam obzerať po nejakej novšej aparatúre do auta a tak som narazil na toto a teda takúto kombináciu:
HU:
[ Link ] Výšky:
[ Link ] (je to rovnaké ako
[ Link ] len je tam navyše ten hliníkový kryt alebo ako to je? )
Stredobas:
[ Link ] Zosik: Ponechám Genesis fourchannel
Inštalácia: aktívne zapojenie
Slim verzia repro je nutná je malá montážna hĺbka akékoľvek zmeny sa mi nechcú robiť...
no jde jen o to, jestli opravdu aktiv (komponenty by na to urcite byly, tak proc to asi nezkusit) apodle toh ovybrat radio. U tohoto kenwooda aktiv jako takovy nejde, jestli sem cetl dobre.
Z novych v rozumne cenove hladine mas ted na vyber radia jak od Alpine/Clarion/Pioneer (zamerne nepisu o Kenwood a ostatnich, protoze je neznam osobne, takze ti asi poradi jini).
Pripadne jete radio tady v bazaru (je tu jak P88RS od pincku, tak nejaka ta alpina). Narozdil od novych stroju ale nezvladaji USB, BT (pokud jsou pro tebe tyto veci dulezite).
Osobne sem Pioneer positive a tudiz bych vybiral mezi jetym P88RS (pokud nepotrebujes uz zminene dve "nove" technologie) nebo nove 80PRS (na ktere se teda uz materialove setreni podepsalo, ale teda pribylo funkci).

30.05.2012, 14:21 |
tibor nemám nič proti pio, ale robil som s 88RS a tak nepáči sa mi vôbec...mal som A9887R ale predal som ho. Clarion som mal tiež ja som zasa clarion positive :). Ale ktoré nové rádio od clarionu robí aktiv? To som nevedel že tá nová 80PRS umí aktívne zapojenie...