Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Pionner SPH-DA100 AppRadio 2 - nějaké zkušenosti?

o Navštíveno 3801x o
o 26.06.2012, 14:16 | sopta
Ahoj,
máte někdo praktické zkušenosti s Pioneerem AppRadio 2?
Četl jsem na webu plno reakcí a jsou dost často rozporuplné, tak nevím co si o tom myslet...
Taky mi nejsou zcela jasné možnosti korekcí zvuku.

Připadá mi to jako geniální cenově velmi příjemné, zvukově kvalitní řešení jak mít moderní multimediální 2DIN, která krom přehrávání všeho možného umí šáhnout přes mobil na internetová rádia a pro mé "jednou za uherák" také navigovat.

Co si o tom myslíte? nějaké praktické zkušenosti?

foto k příspěvku  od sopta

o 04.07.2012, 00:15 | MAX
Taky jsem na to koukal, zajímavě to vypadá. Jen si nejsem jistý tím zvukem - pro SQ to asi úplně nebude..
o 04.07.2012, 00:23 | kral007 (eXtrem-audio.cz) (M)
mel jsem v ruce 6 kousku, pokazdy jsme to davali do jinyho auta, jedno jsme meli chvili v panelu na testovani

velky minus za mne jsou je alespon u SPH-DA01 jen jedny RCA, tohle si myslim dvoje uz

napad dobrej, ale vybava pomerne mala
a hrani jen ipod/iphone

usbcko to tusim nebere

o 08.01.2013, 00:32 | slama
Má někdo nějaký nový zkušenosti s tímto rádiem?
o 08.01.2013, 23:12 | El_Vita
já jsem ho chtěl, ale koupil JVC KW70AV a nelituju. co jsem se dočetl, prý nemá ten Pio úplně super zvuk.
o 08.01.2013, 23:13 | El_Vita
a když vydržíš, mělo by být tento měsíc AppRadio3
o 06.02.2013, 16:40 | wisastar
Nejake informace o AppRadio3 ??
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3277 sekund.