Navštíveno 4430x

15.08.2012, 22:17 |
rici tak mam namontovane morely tempa vepredu,vytlumene dvere..vzadu focaly polyglass jen na radio a v kufru basak crunch 20cm..predky a basak na 4 kanal esx signum sx-4120,4 krat 120 rms a zvuk zatim takovy nijaky.Neni to vubec hutny,strasne stredu..chybi tomu spodek a dymamika.Asi budu muset nekam na sestelovani..ale zatim jak byste zakladne nastavili zesik a radio?asi blba otazka,ale jedu pryc a takhle zesilim.Mozna radio jvc 730 stoji take uplne za hovno,mel jsem vzdy alpine..ale potrebuju televizi a tak..
pac slovy napisu :-basak mrdka--a zesik na kompa slaby :-)a to hutny ty chces ,aby bedny ,ktery maj urc.rezonancku hraly pod 30HZ to je to tvoje hutny .jinka JVC jsem slysel a nehraje spatne takze slaby clanek zesik a basak jo a ono kdy pochopis ze na woofer je treba monoblok !!!!!
velky auto mas takze potrebujes silnejsi wooferi zesik !!!!!!!!!!305000x se ptas a pak to udelas po svym Richarde.-))

15.08.2012, 22:34 |
rici muzes mit pravdu,ale neni to prece vzdy jen a vykonu..me se treba zvuk original repraku s original radiem v supu libil,nez jsem dal to jvc..zvuk sel potom do haje a to bez srandy.Kamarad ma dynaudio v passatu a me se to treba libi,ty bys rekl..je to na hovno.Basak je asi k tem tempum nevhodny,to uznavam,ale ten max vymenim a mimochodem,ten jediny hraje s focalama slusne..musim to cele nejak sladit a zamerit se na ty morely..ten vykon zesiku neni prece az tak maly..a my dva mame trosku rozdilnou predstavu a zvuku,nic ve zlem.Ted jsem trochu nastvanej,ze jsem nepockal na montaz tam,kde to umi i sladit..tady dobre montuji,ale ladeni nic moc.
lepsi na zesiku rezerva nez to hnat na hranici me se zda 120 docela malo

15.08.2012, 23:17 |
rici prinejhorsim 4 kanal zmustkuju a bude jen na morely a rf dam na sub..zkusim to v patek trochu poladit,zitra jedu s mladym mimo..

16.08.2012, 00:09 |
rici tak jsem to nevydrzel a sel do tmy ladit..nevim jak se mi to povedlo,ale ted je to moc dobry..jsem spokojeny,i se 120 watt rms a 20 cm crunchem:-)jen jsem musel na radiu ubrat stredy,takze neco tam bude jinak..nevim,kadopadne ted je tam uz dymamika
hlavne jde o to,ze ten zesik zadnych 4x120W nema...tedy nemas vubec nakrmene kompa
ja bych hledal na zacatku urcite chybu ve spatnem naladeni,otom ze ten zesilovac je slabsi neni pochyb,ale i tak by se ztoho mel dosta prijemny zvuk

16.08.2012, 09:19 |
rici tak dnes jsem zjistil,ze nemam vytlumene pr.dvere..jen mdf redukce.Jeste zkusim trosku poladit zesik,ale uz jsem spokojeny i tak:-)
počkat, jak si to zjistil až dnes? :D
na prvnim radku prispevku pise,ze ma vytlumene dvere a pak za 2dny zjisti,ze je nema..DD
Já když zapojuju RCA tak si všechno maluju na papír a píšu a pak v tom nemám chaos, každopádně vytlumený dveře poznám i na poklep :)
celý tohle je nějaký podivný, skoro jako by to dělali nějací nedůvěryhodní garážníci :D

18.08.2012, 01:00 |
rici ted mam trochu dojem,ze jsem tady pro prdel..moc tomu nerozumim a proto jsem se obratil sem na tyto stranky pro info..mel jsem uz nejake komponenty doma,tak jsem zvolil kompromis,dokoupil zesik a nechal to takto poskladat do auta.Nehraje to az tak spatne,jen jsem narazil z nejake casti na nepovedenou montaz a tudiz to nehraje porad tak jak ma.Po tom divnem zapojeni jsem se zacal informovat na vse a zjistil,ze neni vytlumeno..Kdybych tomu rozumel,tak na poklep pr.dveri to treba take poznam,ze nejsou vytlumene a nebudu psat,ze jsou..moje chyba,prebiral jsem auto ve spechu.Nicmene to se doladi,ja byl s montazi vzdy spokojeny,asi tentokrat malo zkusenosti s temito repraky a chyba v montazi.Nemelo by se to stat,ale muze.Takze ano,na prvnim radku pise
ze ma vytlumeno a za dva dny zjisti ze nema..protoze tomu vole nerozumim,ale proto jsem tady snad spravne ne?
:-D mne to vsechno prijde nejaky divny :-D kdo tu montaz delal?A jaks prebiral auto ve spechu? To moc nechapu:-D Jako to je novy?ja kdyz vybiram auto, tak dukladne a ne ve spechu a hlavne me nezajimaji vytlumeny dvere, ale tech. stav, takze nechapu proc sis myslel, ze jsou vytlumeny :-)

18.08.2012, 11:30 |
rici hele kamo ty to ted pletes ale vic nez ja..:-))auto mam uz delsi dobu,ted jsem ho daval jen na montaz.Predtim jsem se tady radil a zvolil jsem kompromis.Rekl jsem na montazi jak to chci a co chci a pak zjistil,diky zvuku a tel.hovoru,
ze to neudelali tak jak jsem chtel a neco popletli s instalaci.Mel jsem kluka-syna a tak jsem si auto prebral vecer a ve spechu,neoveril jsem si vse na miste.Mel jsem dobre zkusenosti s predchozima montazema,jen tam neumi moc ladit k memu uchu,to jezdim jinam.Tam meli cas az za 14 dnu a ja pospichal s montazi..kapisto?

18.08.2012, 11:35 |
DaveX Kolik má nicků blesk ty voe.. :)

18.08.2012, 11:55 |
hanx DaveX: neblázni, ten by neprohlásil že tomu nerozumí :D

18.08.2012, 12:25 |
rici urcite vic nez ja,ale to mi je ted uplne na hovno voe..:-)

18.08.2012, 22:50 |
SEKIN Když si pročítám ty dva tvoje příspěvky, tak by mě fakt zajímalo:
Kdo to teda montoval, zapojoval a (ne)tlumil
a kolik si za to řekl.
DaveX .za nej rucim znam ho dost dlouho--jinak kdyz si necha poradit tak bude spokojenej :-musi pochopit jednu vec dam dobry vecicky a menim jen auta
hele Richarde kdo to delal muj tip nejak tusim,ale pockam az to napises sem :-DDDDD pro ty lidi ,aby vedeli komi se maji vyhnout!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

18.08.2012, 23:05 |
pepe689 | Upraveno: 2012-08-18 23:10:11
no a dobra zkusenost s nima --kurwa fix basaky v rezerve bez ozvucnice --domrdany ,vysky narvany pod origo pruchodky --pomackany Riso woe :-)))))akorat namazanej med kolem pusy:-(((to byli machri asi jako ty come vyzdivaj MOV 16 cihel 9 hodin :-bychblil

18.08.2012, 23:26 |
MaxxT taky bych rad znal tu montazni dilnu :-)

19.08.2012, 01:04 |
rici menili predni a zadni bedny,pridelali zesik a sub bednu do kufru a namontovali dvb-t asuku k jvc,natahali kabely.Ale vse jsem mel jinak svoje,vcetne vsech kabelu..a platil jsem 7500Kc.Zajedu tam at to daji do poradku,zatim jim nebudu delat reklamu..ty tempa jsou krasne cisty zvukove,jen ted basuji mene nez focaly z radia.Mam je i stahnute kvuli zadkum,vubec bych je vzadu neslysel.Jsem zvykly slyset hudbu i zezadu,asi blbej zvyk,ale to bych rad zachoval. Takze uznavam,nakrmit je a hlavne dobre namontovat a vytlumit

19.08.2012, 01:22 |
rici ale ted si rikam,ze stejne budu mit problem se zadnima a musel bych je menit a asi podle vas i zesilovac a tlumit i zadni dvere a tim padem ten sub je take bezpredmetny..takze asi morely bohuzel prodam a poprosim o radu jake jine kompa dopredu na ten zesik co tam mam,abych je nemusel tolik vybuzovat kvuli zadkum a pritom hrali dynamicky..tak bych zachoval vse ostatni..asi reseni nejmensiho odporu a starosti..tak poradte prosim.Jo a pepe diky:-)

19.08.2012, 01:32 |
rici nebo jeste jedny morely dozadu,ale na tento zesik a sub ven..ale ikdyz je to blba 20 a ne sq,tak skutecne hraje k tomu,co mi staci.Pokud zahrajou ty morely co zahraje ten basak a tan zesilovac,tak to tak udelam.V opacnem pripade,prosim o radu jinych pr.komp..dekuju

19.08.2012, 21:03 |
rici tak se musim omluvit vsem co mi radily morely,protoze dnes jsem vybudil vic zesilovac a vypnul zadni repra a sub a ikdyz je to nevytlumene,tak zvuk je po basove strance vynikajici a verim ze po vytlumeni a spravnem nastaveni to bude jeste lepsi.Zatim ten zesik necham,ikdyz asi neni uplne silny,ale necham vyndat zadni focaly a budu hrat jen predni a objednam dozadu morely take a vyndam i ten sub crunch,mel jsem to udelat hned,dle rad tady..mozna poprosim milhauze zda bych si mohl poslechnout kvalitne nainstalovane morely a ty druhe bedny,co psal v zajimavem prispevku.A diky vsem za rady

20.08.2012, 00:32 |
rici tak takhle precizne to udelany urcite nemam..dekuju za ispiraci,zitra je tam rozkopu:-))
a Flash to dotahnul k dokonalosti :-))
CervinVega: a zazvonil zvonec a subwooferu byl konec :D
ne ne rici chce něco jiného :)
jjj dej to dokupy s flashem...z deště pod okap ;-)))))
tazman: podle čeho soudíš ?? seš legendární tazzzz ??
fleši legendárnííí tazzz nejsem :)))))))))) ale v autohifi se už pár let pohybuju a pár fajn lidiček tady z fora mě zná....nicméně do legendy mám daleko asi tak jak ty do odborníka v akustice :))))))) myslel jsem si že mě hned tak něco nepřekvapí ale ty mě překvapíš vždy když čtu jakýkoliv tvůj přízpěvek :)))))))))) ať zde či na foru db dragu :)))))))
tazman: chceš něco pořešit? tak mi napiš na meila a proberem to tam,tady ne. Zatim všechno vyšlo a funguje jak má. Tak čekám na tebe,až mi napíšeš.