Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Kompa 165 mm

o Navštíveno 3366x o
o 23.08.2012, 00:30 | pista tdi
Ahoj dívám se po nějakých kompách 165 mm ale spíš bych šel do nových.Co kdo doporučí?Cena tak asi okolo 10 000 kč.Zesilovač mám MB Quart DSC4125 a stávající repro mám jsou Morel dotech ovation 6.Děkuji za nabídky :)

o 23.08.2012, 12:49 | prohifi.cz
Já jenom nerozumím, co přesně chceš koupit... chceš vyměnit Dotechy? Pokud ano, tak proč? Myslím, že na tenhle zesík těžce bude hledat lepší repra...

Nebo chceš ještě navíc další sadu reproduktorů?
o 23.08.2012, 14:37 | Seat Power
jako prohifi
o 24.08.2012, 10:35 | CarMedia.cz
Zkus popřemýšlet nad Audio Development AD 60. W600 středobasy ti ani nabízet nebudu, protože by si na 2-way brečel kvůli středu, navíc by na ně nebylo ani dostatek výkonu. W60ky jsou ale dobré na spodku, přitom mají střed v pohodě.. Pokud hledáš kompa do 10t, myslím, že by to mohla být super volba.

[ Link ]
o 25.08.2012, 07:54 | pista tdi
No kupoval jsem nové ty morely dotech ovation 6 a asi za 2 měsíce mi odešel jeden střed.Když jsem to chtěl reklamovat tak to nejde.Jedná se o to že ja jsem s nima spokojeny ale nemám k ním důvěru.přitom jsem ani nehrál naplno a odešlo to a na středu jsem měl odpor 0.Kupoval jsem je od www.carhifi-profi.cz bylo mi řečeno že je tepelně poškozená kmitací cívka.A reklamovat to nejde když je to tohle.Nechápu proč to udělalo.Předtím jsem tam měl rainbow deluxe a bez problémů a chtěl jsem něco lepšího a pořídil jsem morely.A po dvou mesících sem hrál jen se dvěma vyškačama a s jedním středem.Jiní do těch morelů pouští půl KW a ja tam pouštím mnohem míň a odešel.Kdybych hrál třeba naplno ale hraly normální poslechovou hlasitostí.šetříl jsem je ať se rozejdou.Tak nevím jestli ještě neco silnějšiho ať to vydrží?
o 25.08.2012, 18:10 | prohifi.cz
No, na trhu se objevilo dost kopií Morelů, proto máš lepší brát zboží od dovozce nebo od přímách dealerů - píše o tom výrobce, je o tom zmínka i na spoustě webů po světě. Číňani jsou vynalézaví...
My třeba reklamace Morelu řešíme téměř vždy během 24 hodin okamžitou výměnou za nové zboží. Nicméně zatím jsme za pár let Morely reklamovali asi 3x? Možná 4x, nevím přesně... Dotechy jsme nereklamovali nikdy, a to jsme do nich pouštěli poctivých 170W rms i více... Nějak se mi tedy ty tvé Morely nezdají...

Máme ve výprodeji poslední kousky:
[ Link ]

tak je promysli, ale zasloužily by si časem lepší zesilovač. Mimochodem zboží máme přimo od výrobce, takže jistota původu.
o 25.08.2012, 21:00 | pista tdi
To je dobrá cena a ještě vyšší řada.Já ty dotechy kupoval 3.11.2010 za 10 630 kč.za chvíli mi odešel ten střed a aby toho nebylo málo tak mě sestřelil nějaký Brňák a než se to vyřešilo tak auto stálo v garaži třičtvrtě roku.A doteď hraju bez toho středu.Kdy by jste měli na skladě popřípadě baterii Odyssey PC1200T [ Link ] # ?Bylo by možné ji nějak sehnat?Že bych popřípadě to vzal obojí?Děkuji za info. :)
o 27.08.2012, 10:46 | prohifi.cz
Ty Hybridy jsou moc prima a máš jistotu původu, za tuhle cenu super :-)

Baterky skladem téměř nedržíme - měli bychom nyní jenom tuhle:
[ Link ]
ale ta už asi bude zbytečně velká :-)

Chceš jenom tuhle 1200ku nebo případně i jinou? Nejlépe mi cvakni požadavky do mailu a mrknu co se dá dělat. Dodavatel často Odysseyky nemá skladem, objednává je ze zahraničí a pak dodání může trvat klidně 2 měsíce a nemáme šanci to urychlit :-( Takže bychom zjistili, co je skladem s rychlým dodáním.
o 01.09.2012, 00:22 | pista tdi
No já tu baterku mám a mám přímo na ní udělaný kaslík v kufru.Kupoval jsem ji starší od kamarada ale mel jsem bouračku a auto třičtvrtě roku stálo a ztratila kapacitu.Právě proto chci sehnat ůplně tu samou.Ale ty hybridy vidím reálně.
o 18.09.2012, 00:10 | pista tdi
Tak Hybridy jsou už na cestě a brzy dorazí i baterka s Nizozenska.Tak už se těším :)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3232 sekund.