Navštíveno 3892x

Cau kluci, zajima me Vas nazor nebo zkusenosti, kterej z techto zesiku je lepsi?
[ Link ] nebo
[ Link ] byl by na tento basak:
[ Link ] na 1 ohm. A celkem me jeste zajima kolik ten hidonics ma opravdu namereno :-)) Predem diky :-)

10.09.2012, 10:31 |
Skaletonz | Upraveno: 2012-09-10 10:32:58
Zdravim. Ja mel svoje Txi u Pavla528 v oprave a rovnou mi ho i zmeril a hodnota na 1ohm se pohybovala nejak kolem 1,1kW, ale ted uz nevim presne cislo. Hodnoty RMS obecne ma ten zesik +/- o 300 - 400 W niz nez uvadi vyrobce, ale asi to bude kus od kusu. Snad to pomohlo.
Seat Power: co to je za radu?muzes to nejak oduvodnit atd?
ty txi jsou strasne smejdy.. vem dd or jirky kolem te 10 a je.
ja mam praveze ten emphaser,ale nekdo tady nabizi ten hifonics, tak jsem se zajimal jen, jestli to neni krok kupredu,ale jak vidim tak asi ne :-)
To by mě taky zajímalo chtěl jsem vzít taky ten hifonics, mohl by se tady někdo zasvěcený rozepsat?
Já jsem s Hifem max spokojenej.

10.09.2012, 19:20 |
1kw Z těch dvou určitě Emphaser..
colosus mám taky to je jiná liga než txi .. Ty txi jsou prý strašné šméčka .. a čím novější hifo tím víc stojí za píp
prý... dokáže to někdo říct z vlastní zkušenosti?
kdysi jsem se bavil s Pavlem 528 a říkal že to jsou šméčka
Nabízí ho za 3500 otázkou je, jestli se dá sehnat něco lepšího za podobnou cenu.
řekl bych že jo ale musíš hledat ..
Tak ja necham emphaser, su s nim spokojenej, na 1 ohm ma nejakych 1250W namerenych a kontrola taky supr, ale prijde mne ze to esx by sneslo jeste trosku vic, ale kaslu na to :-)
tak ono txi spatne neni,to ze ho tu blesk pomlouval jak horej je jen jeho a ostatnich chyba kdyz nemaj kabely a napajeni,ale nerikam ze i tak se nemuze odpalit.A ikdyz nema udavane vykony na bezne hrani bohate staci a na 2ohmy ma jeste peknou kontrolu a vykon tusim nejakych 805w rms,na 1ohm bych to preci jen nerisknul uz kvuli velmi nizke kontrole a vykonu tusim ze nejakych 1200w rms/1ohm
diky, tak jsem to chtel slyset :-)
Seat Power: ale kabely byly,a pavel se o tom projevil dost jasně,ale nebudu to rozepisovat. Zapojeno na 1ohm to ano,ale kabely sem měl 25mm,baterii mam pořád stejnou. Caliber co mam zapojim na 1ohm a jede pořád a v pohodě, TXI šlo do kopru a nejen mě,tak se přibrzdi s tim "bleskem co to spálil" zesik makal a druhej den už nešel,to se mi u caliberu nebo lanzaru nestane. Druhá věc je ,že to samí bylo BX 1500 které ani nešlo opravit atd... Hifo txi a bx už nechci ani vidět. Je víc lidí co měli problémy ale i s Emphaserem i eyebridem,takže to nebylo taky podpětim.
Je fakt že Caliber a Hifo nejde srovnávat :D Hifo TXI a BX jsou šmějdy a nepíšu to jen já ale lidi na forech po celym světě ;)