Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > R: Blaupunkt GTA4100 + sub + repro (jsem lama)

o Navštíveno 5592x o
o 11.09.2012, 08:44 | badczech
Ahoj vsichni kdo jsou ochotni poradit. Abych pravdu rekl, sem na forum jsem kdysi davno zabloudil a tu a tam navstevuju sekci ostatni atd.. Nejsem hifik, nikdu jsem hudbu nejak neresil, mozna pro to, ze jsem jezdil vicemene autama, ktery tu hudbu meli ok (pro me). Mam ted ale postarsi 4x4 a navic s turbodieselem, takze je to celkem ramus a ta origo 13let stara muzika co tam je uz proste nedostacuje. Chtel jsem neco jenom aby to vic hralo (nepotrebuju aby to "tlacilo' nebo aby to znelo jako v Range Roveru, proste abych to slysel i kdyz ten motor vyje nekam do kopce) - takze nejakej zesik, sub a componenty do zadu - to je to, co by mi stacilo. Vsechno jsem koupil na ebay za par dolaru. Zesilovac je jetej Blaupunkt GTA 4100, Sub je jetej ale hraje slusne 1000w Sony v origo bedne a repro je znacka Fusion (parametry ted z hlavy nevim bude to nejaka low end znacka - proste componenty 16.5cm fotku muzu dodat).

Ted se zeptam, (a omluvte moji negramotnost v necem, co je vam takovym konickem) muzu zapojit ten sub a repro na ten zesik najednou? Jako ze mustek na sub a repro normalne? Nebo musim jeste dokoupit nejaky monoblock?

Poradite mi pls?

o 11.09.2012, 08:45 | badczech
primo zesik co mi lezi doma

foto k příspěvku  od badczech

o 11.09.2012, 08:46 | badczech
sub (velkej jak krava ve skutecnosti)

o 11.09.2012, 08:48 | badczech
repro zadni (nemam ani tucha co to je za ancku, vypada to takhle)

o 11.09.2012, 08:52 | badczech
Nebo jestli mate nejakej napad, co by se stim dalo delat, vsechno mam uz doma, nevadilo by mi prikoupit cokoliv. Nechci do toho ale cpat nejak extra moc penez, jak rikam, spis takovej upgrade abych to co posloucham skutecne slysel.
o 11.09.2012, 08:52 | Seat Power
zapojit to jde,3a4 kanal mustek pro subwoofer(pokud je tedy 4ohmovy)a na 1a2kanal predni repro,slapat by to melo v pohode.
o 11.09.2012, 17:40 | J.O.G.I
Šlapat to bude jen ty repro pro tebe "ty zelený" nedávej dozadu,ale dej je do předních dveří. :-)
o 12.09.2012, 07:29 | badczech
Jo diky za potvrzeni. Takze to zapojit tak jde.. to je super.

Ohledne tech repro do prednich dveri to bude trochu pracnejsi, nez jsem cekal. Predni dvere totiz nemaj v sobe predni repro, to je v palubce u nohou vedle kastliku.

Dvere aktualne vypadaj takhle.

o 12.09.2012, 07:38 | badczech | Upraveno: 2012-09-12 07:48:05
Nasel jsem tohle, takze to udelam takhle jak je to tady. Vypada to celkem slusne.

[ Link ]

Maximalne ty "pods" - drzaky sezenu z jinyho auta a dam je tam..
o 13.09.2012, 19:21 | 323Marty
Myslim, že na to, jakou službu od toho očekáváš, to může fungovat dobře. Dokoupil bych do těch předních dveří tlumící materiál, protože výkon, kterej do nich pošleš by ti místo basů vyloudil jen drnčení plechů. Třeba tohle: [ Link ] Je to nejlevnější řešení se slušným výsledkem, když se to udělá pořádně. Jedna deska by mohla stačit na oboje dveře. Když nebudeš vědět jak na to, prohledej forum, jak kdo tlumí dveře. Pak bych si zhotovil přesně to, cos poslal v tom linku - ty "doorboardy", aby repráky dobře držely ve dveřích. No a pak už jen nějakou dostatečnou kabelovou sadu na zapojení všeho a poctivou práci :o) Věřim, že budeš spokojenej.
o 14.09.2012, 11:10 | TicTac
Já myslím, že komponenty máš v pořádku. Zesík zvládne jak kompa, tak woofer. Ty panely do dveří vypadají taky dobře. Ono se do opravdových off-roadů dává repro na palubku, aby nebyla další elektronika pod hladinou ponoru, někdy se stane, že se dveřma vylívá voda z interiéru:-)
o 17.09.2012, 01:17 | badczech
Ahoj, diky moc za rady, pristi vikend se na to vrhnu..
o 14.10.2012, 12:40 | badczech
Tak predni dvere hotovy.. Zacal jsem takhle.

o 14.10.2012, 12:49 | badczech

o 14.10.2012, 12:55 | badczech

o 14.10.2012, 13:00 | badczech

o 14.10.2012, 13:04 | badczech
Ta vejska je tam dost jako blbe, ale bylo to jediny misto kam to slo co nejjednoduseji.. Na palubku jsem to nechtel..
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.439 sekund.