Navštíveno 3484x

11.09.2012, 19:01 |
kladivkoo | Upraveno: 2012-09-11 19:02:52
moje predstava v tuhle chvili je: takze bych napojil predni repraky (komponentni 13cm) jen z radia ze bych spojil vyvod prednich a zadnich repraku jen do prednich takze bych z 4x50W udelal 2x100W a cely zadek mel pripojeny na zesiku s tim ze 1. a 2. kanal na ovaly v plate a 3 a 4 spojit na woofer, ktery dam do rezervy takze kufr bych chtel aby vypadal nejak takhle
[ Link ] [ Link ] mno a ted resim jak udelam do dotailu si vyrobim celou podlahu, budu do ni osazovat rovnou i zesilovac,jak udelat ten horejsek nad tim subwooferem napadla me bud mrizka nebo dat tam nejak plexisklo, ale jeste nevim jak abych to netlumil neco takoveho at tak ci tak stejne potom budu osvicovat kufr takze ten subwoofer bude osvicenej a nejlepe do ozvucnice(rezervy) ze shora do te podlahy udelat jeste diru jako je v bednach
[ Link ] [ Link ]

11.09.2012, 19:21 |
hawai to bude zase flame :-)
každopádně by možná stálo za to si o ozvučení něco nastudavat. zajímalo by mě jak je v tý fabce ta ozvučnice spočítaná když tam je rezerva a navíc jak je utěsněná. a tou ,,dírou do podlahy,, myslíš asi bassreflex a to je další věc sama o sobě.
o tvém zapojení se zmiňovat nebudu.
kladivkoo: uz len si otoc sedadlo smerom do zadu, aby si to mohol pocuvat.
Kladivkoo:
ty chceš mit basak v rezervě ,ale pod plexi?
Dira z kufru? Jako do kufru nebo pod auto? :)
pro vsechny:
vim ze je tam par nesmyslnych napadu a proto se ptam, co nedelt nebo co udelat jinak aby to splnilo ucel, jediny co vim jiste, ze subwoofer nechci v bedne nebo tube, kufr dost casto vyuzivam a i tak je pro me maly, ale envim jak to mam resit, docetl jsem se ze do plata je zbytecny ho davat, pokud je kravina ovaly v plate? tak ty tam davat nemusim, jen mi prislo zbytecny je nezapojovat kdyz je mam doma
FlasH AHC:
pod plexi ne, spis to vypada asi na mrizku, nebo jen kovovy tyce, bylo mysleno jako zabrana proti poskozeni repraku, jinak ohledne diry co jsem se docetl je blbost
jen dodatek mam kratkou felicii, klidne mi poraddte jak by jste to co nejlepe udelali vy

11.09.2012, 21:15 |
hawai | Upraveno: 2012-09-11 21:16:58
když jsem měl krátkou feldu a začínal s počátkama autohifi, tak jsem kufr předělával několikrát. viz
[ Link ] ale předtím to vážně chce nastudovat aspoň základy. a dnes už vím že nemá cenu dělat první kufr, když neni udělanej předek.
taky by to chtělo napsat co máš za komponenty a pak by se dalo vymýšlet co s tím.
mam doma
13cm komponetni repra (znacka nic moc) 80W max,
ovaly Magnat 6"x9" 120W max a
ctyrkanalovy zesik 4x 100W
radio Sony CDX-GT220 4x50W
tohle uz mam a jsem chudy student, takze do toho nechci rvat moc penize, ale subwoofer bych klidne koupil
kladivko: bylo by dobrý i zjistit značku konponentích repro, a co máš za zesík? značka a typ. pokud se vše dobře udělá a dá se malej sub tak nezeber tolik kufru a popřípadě ho vždy můžeš na chvilku odpojit třeba jen na půl dne :)
endru.ondra:
13cm komponetni repra spectron sp52sd
[ Link ] ovaly 6"x9" Sony SX-F 6930
[ Link ] zesik je starsi sherwood XA 5400 (400W)
subwoofer: Blaupunkt 6250 125.1 (100W/200W max)
radio Sony CDX-GT220 4x50W
porad nevim co je spatne na tom dat ho do rezervy, kdyz jsem to videl mockrat a lidi si to pochvalovali, uz jsem zacal u vazovat i o plate nebo bedne, ze si vyrobim nejakou na miru, takze poradi mi nekdo jak to zapojim
spatny to neni ale to co je ve fabii je spatne udelany a lepsi je box. A navic prijdes o rezervu dej predni kompa na zesik spolu se subem a ovali na radiu kdyz je nechces prodava :)