Navštíveno 3067x

Mám na vás otázku. Iste tu už niekto z vás robil ozvučenie do VW GOLF 3 Variant a teda mohol by mi ušetriť času kedže ho teraz nemam na zvyš. Plánujem potiahnuť káble od batertky do zadu do kufra k zosilnovaču. Kedže idem kupovať káble CYA 16mm2 teda ich cena nieje malá pýtam sa kolko metrov je potrebných ? Mohol by som zobrat 7 m no ak stačia 5 m tak tie 2 mi budu zbytočné.
Dalej sa pýtam čo odporučate do dverí. Pasuje tam 6.5" z mont. hlbkou myslím 65-70 mm. Hladam niečo citlivé ale lacné, kus napr do 15-20 eur no z realnou citlivostou nad 92 dB.
Viete mi poradiť ?
Záleží kde budeš mít umístěný zesilovač v kufru. Pravděpodobně kabel potáhneš v prahu u řidiče a je rozdíl jestli zesilovač bude napravo nebo nalevo v kufru, hned to je metr kabelu rozdíl. Doporučuju ti cvičně si natáhnout provázek kudy kabel povede a změřit ho.
No ano rozmýšlal som to urobit aj takto no tlačí ma čas chcel som ale orientačnu dlžku + k tomu by som niečo prirátal. Zosilnovač bude CCa na šoferovej strane hned za zadnímy sedačkami takže nejaku rezervu by som si spravil. Ja len že či už to niekto takto netahal nech mám predstavu dlžky. A ano tahal by som to ako hovoríš.

13.09.2012, 19:23 |
Toxxx mereksk: Ja mam G4 Variant a pouzil som 5m a vyslo mi to. Mam kabel ukonceny hned za zadnou sedackou a zostala mi rezerva ale kolko uz si nepamatam lebo som ho skracoval.
No len neviem aké su rozdiely medzi G3 a G4. Ide mi o to že ak budem mať na zvyš pol metra tak je to okey. No a z tými dverami ? Čo do nich ? Počúvam punk rock, občas nejaké disko, pop. Nejaké širokopásmo z dobrou citlivostov ale hlavne nízkou cenou. Bude to tahane len cez autorádio prípadne cez nejaký 20W zosilňovač (na kanál)

13.09.2012, 21:36 |
Ravo | Upraveno: 2012-09-13 21:54:02
já mám O1 combi a kabel je vedený od baterky prahem u řidiče, pak pod zadníma sedačkama na druhou stranu a vrškem přes podběh do zadní kapsy spolujezdcovy strany.
Stačilo mi 5m, ale bylo to tak akorát, ideálně asi 5,5m. Už jsme něco podobnýho řešili tady:
[ Link ] [ Link ] Pokud to budeš mít hned za řidičem (sice nevím kde, pod sedačkou?), tak si myslím že i 3m budou dostatečný :)
Vďaka. No nie bude to v kufry no na strane spolujazdca.
No a z tými reproduktormi do dverí vie niekto poradiť ? Nechcem žiadne koaxi, chcem niečo čo zahraje dobre stredy dajme tomu od 120 HZ hore no z dobrou citlivostou a dobrou cenou no kludne nízkou zatažitelnostou.