Navštíveno 3427x

15.09.2012, 22:04 |
Joska Jsem absolutní neználek a našel jsem si jeden inzerát a je tam sestava subwoofer Magnat XTC 300 + zesilovač Magnat Crusader 600 + kapacitor TOXIC 1000 1Farad a + 2x oval Magnat. Celý je to v bedně, tak se chci zeptat jestli mi s tím někdo poradí.
Tohle co? Já bych za to asi 4ku nedal, zkusil bych to stáhnout aspoň na tři. Pokud to má bejt tvoje první sestavička tak proč ne. Každej nějak začal.

Ty vole neblázni :D větší prasárnu jsem neviděl :D
Tak jasně teď se sem navalí plno hifíků a začne ti radit jak máš začít od předních dveří, jak je vytlumit a koupit pořádný kompa atd.. Já už bych nic takovýho taky nectěl, ale za ty prachy to účel myslim splní pokud je omezenej rozpočet.

15.09.2012, 22:50 |
JP No samozřejmě, protože vytlumení předních dveří a kompa poskytujou mnohem lepší výsledek než tahleta zběsilost a přitom to vyjde finančně skoro nastejno... Jenom je s těma dveřma nějaká práce no:D
/rozhodně nejsem "hifík", ale mam zkušenosti s obojím/

15.09.2012, 22:53 |
JP | Upraveno: 2012-09-15 22:54:34
Jinak doufám že ty ovály maj alespoň uvnitř tý bedny vlastní ozvučnici, resp. že neni společná s tim subem:D
Souhlas s JP, slušně ozvučené přední dveře + třeba nějaký SW budou hrát nepochybně lépe než toto...100% ověřeno..
No až se dovíme kolik do toho Joska hodlá pustit, tak se bude radit líp.
prasarna a uricte nebrat,nebo minimalne to kup bez bedny a pak to nainstaluj tak jak to ma byt.

16.09.2012, 08:54 |
Joska Jak tak koukám, tk jsem vybral teda pěknou chujárnu =DD tudíž potřebuji poradit co tam mám nakoupit =) popřípadě neprodává-li někdo nějakou dobrou sestavičku cca tak za 5000,-
Je to blbě udělaný a hnusný.
Zkus prodejce překecat, ať ti prodá zesík a basák.