Navštíveno 3324x

ahoj mam sub audio system x-ion 12 800 v basreflex bedne 50l a na nem zapojeny monoblok od mac audio.a nejak to nehraje jaky zeilovac doporucujete diky za rady

16.09.2012, 19:16 |
snoop69 | Upraveno: 2012-09-16 19:19:07
Na kolik ohmu ho máš zapojený?Jaký model zesilovače od MAC máš?
tento zes

No není to žádná hitparáda necelých 400w.Zkusilbych jiný zesilovač .Ne každý wofer si sedne se zesilovačem.Druhá věc je co od toho čekáš a co jsi měl před tím.A v jakém smysltu to nehraje ?Málo tlaku ,špatná kvalita reprodukovaného zvuku ?Nebál bych se použít 1Kw zesilovače.
Mpx mono neni žadná hitparáda. Zkus se podívat po jinym monobloku. Například zde v bazaru.
zda se mi ze by mel zatlacit urcite vice.a jestly ten zes ma jen 400w tak to se ani nedivim a jdu hledat jiny zes.diky

16.09.2012, 20:26 |
Bladzej | Upraveno: 2012-09-16 20:26:32
Koukal jsem, že prodáváš Andromedu, schválně ji zkus dát místo MPX. Při nejmenšim jenom na test...
Sic je to čtyřkanál, ale u tohodle bych neměl takovou obavu že to nevydrží. Schválně to zkus, za to nic nedáš.
ok zitra hned do kufru a vyzkousim,takze kdyby teoreticky hral lip tak bych ho klidne mohl normalne tim krmit
Mohl jen nezapomenout přepnout na Low frekvenci
na prd zesik,nic vic vtom nehledej,tenhle SW je potreba trosku prikrmit

16.09.2012, 20:42 |
ricardo | Upraveno: 2012-09-16 20:49:19
ta diskusion se mi libi smile--
Tak ten Woofer ma 400 watts rms ne?
Tak si muzes koupit moje Roford Fosgate T8004 4kanal
mas 2channel ve mustku 520 watts rms,to pak staci ..
a 2 ostatni channel vemes na front system..
[ Link ]
Monoblok je monoblok... Takže do budoucna bych volil ten.
Kilowatta na 2Ohmy minimum.
Jinak to s Andromedou schválně zkus.
PS. opatrně s gainem.
no tak to sem na zitra zvedavej pac to ted hraje uplne na ho..o.blba otazka ale proc opatrne gainem??
on mysli kdyz si koupis monoblok kterej ma 1kw ,potom opatrne s gainem..
(to jeden chlap kterej znam prave ne udelal,on bil vcera na sraz a zpalil jeden spl dynamics 18" Woofer,koupil si minule pondeli DD M4A a nechal ji na 0,5ohm makat na tom spl dynamics 18" pred tim mel helon od audison system ale jenom na 2ohm... na tom sub.
ricardo: taky a ještě i opatrně s málo výkonným zesikem.
Právě abys nechtěl vytáhnout víc, než je možnost zesilovače. Respective abys nezničil sub velkým zkreslením. Takže nastavit s citem.
tak jsem skousel hrat na andromede je to o 50procent lepsi ale porad to neni ono nemuze to byt spatna bedna ze by to vni nezahralo??jinak kdyby mel nekdo monoblok za slusny peniz tak schanim