Navštíveno 3740x

Ahoj, jelikož jsem to dnes instaloval poprví, tak jsem si logicky změřil napětí na drátkách a zjistil jsem že když zapnu rádio tak je na modrým kabelu 12V. Tudíž jsem modrej napojil na spínač zesilovače. Udělal jsem to dobře? zesik hraje jak má :) Já jen aby to nebyla třeba zátěž na rádio nebo tak, kdybych to udělal na špatný drát... děkuji

22.09.2012, 21:17 |
PekG JJ spínací je u rádia modrý;)
největší prdel, že jsem to zapojil :D a když nastartuju tak to ruší podle otáček motoru SHIT :D
takže to musím nějak vyřešit, myslím si že to mam blbě ukostřený, v kufru jsem to dal ke šroubu a změřil to a normál tam bylo přes 12V...
jinak + i signál vedu zvlášť v prahu...

23.09.2012, 13:07 |
clown jenze to muze byt
blbej signalovej kabel
blbej zes
blby radio
ko altik
hleda se to blbe
vyhledej si ruseni nebo piskani vpravo ve vyledavaci
kdyz vemes signalovej kabel a prohodis ho jen kabinou mezi radiem a zesem .. piska ? kdyz vemes treba telefon, nebo nejakou mp3 sracku, kterou zapojis do zesu a z radia do zesu nechas jen to spinani, co to udela ??
popravde to je vetsinou RCA kabelem bo se kupuji sracky za par korun z ciny

23.09.2012, 15:48 |
clown popravde ti muze hvizdat i kabel za 2000 a vic, kdyz mas zasr. pioneer s odpalenym vystupem :)))
a ono, ani blbej metrazovej sinus live nepiska :)))
dnes jsem zkoušel pár věcí, ještě než jsem četl nové příspěvky...
když mám zaplý zesilovač s rádiem a mám nastartované, vyndám signálové kabely ze zesiku tak se nic neděje (nepíská to) a když je nechám v zesiku zapojené a vypojim je z rádia tak to taky nepíská, ale když je připojim do rádia tak to pískat začne...
zkoušel jsem jestli to neni třeba kostrou??? mám ji připojenou na šroub u světla...
[ Link ] nehádá se tam nějak vedení od baterky? nemám ho nějak profi udělaný
[ Link ] díky ...
pískalo mi to u fungl nového kenwooda,koupil jsem clariona s 4V výstupy a je po problému,kostru mám taky v kufru signály od streetwires
Kolorado: když sem začínal a nikoho sem neznal,kdo by mi poradil a kabely nebyly ,nevěděl sem vůbec nic tak sem si natáhnul od baterky do kufru CYKY 2,5 :) taky to hrálo, a rem sem měl přes vypínač normálně do baráku. ten byl schovaný pod palubkou. Ale nikdy by mě nenapadlo to dávat na prodlužku :)
Kostru si zapoj na obroušený šroub od bezpečnostních pasů.
pískalo mi to tim,že sem měl rádio na kabely od ISO převodníku z auta. Natáhnul sem mu - a + od baterky a pohoda.
Lepší se si natáhnout samostatný + od baterie pro rádio,už mě to kolikrát překvapilo,že to bylo jen tim. :)