Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Skoda Octavia2 s org.colombus 2DIN radio napojenie k high/low adaptera napr. helix afc

o Navštíveno 3561x o
o 26.09.2012, 22:49 | fiction11
cafte..zapajal už niekto high/low adapter (helix) do SKODA OCTAVIA II k radiu org. skoda colombus 2 DIN???
ak ma niekto skusenosti s tymto typom zapojenie nech mi poradi ako na to a či sa to oplati..
dakujem

o 26.09.2012, 22:57 | Augi
Kup nějakej lepší Hi/Lo a bude to v poho. Nezkoušel jsem to, mám sice doma dva nebo tři, ale s hifi už jsem skončil. Standardní Columbus, Sound System a 48kg tlumení mi stačí :-)
o 27.09.2012, 12:56 | endru.ondra
helix dela spatny prevodniky?
o 27.09.2012, 14:19 | Augi
endru.ondra: přehlédl jsem v prvním příspěvku "helix", takže moje vyjádření "kup nějakej lepší" bylo myšleno obecně jakože "kup nějakej značkovej", nemyslel jsem to tak, že má koupit lepší než helix. Mezi lepší by ten od Helixu mohl patřit. Snad už si teď rozumíme :-)
o 27.09.2012, 17:30 | endru.ondra
augi: už jo :)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3404 sekund.