Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > předběžně dotaz: Vectra B

o Navštíveno 3402x o
o 27.09.2012, 15:56 | JosefFrydrych
Zdravím cca za měsíc budeme dělat s kámošem přední kompa a zesík,chci se zeptat předběžně kde protáhnout plusový kabel do kabiny,a jak s vedením signálů a kabelů pro repro,jestli to bude trochu oříšek,jak jsou na tom přední dveře s montážní hloubkou,repro má tyto [ Link ] bude potřebovat podložky? Nejlépe nějaké fotky z Vašich montáží,nebo alespon cenné rady,na co si dát pozor atd.. Díky moc

o 27.09.2012, 17:50 | tazman
zkontaktuj se ze Smětym...ma vectru b ;)
o 27.09.2012, 22:41 | Směty | Upraveno: 2012-09-27 22:42:06
Repra se ti tam vejdou bez problémů, měl jsem Focal V30 a bylo to s odřenýma ušima a to všude.. Napájecí kabel jde protáhnout bez velkých problémů, je tam průchodka jen jedna volná. Místo je tam jen pro jeden padesátkový kabel. Je umístěná pod stěrači na straně řidiče. Zítra během dne dám fotku. Signály jsem většinou tahával středem tedy kelem řadící páky, jde i prahem a nejlím po straně spolujezdce je tam strašně málo kabeláže. Provrtal jsem ty plastové držáky a protáhl středem. MDF podložky jsou samozřejmě potřeba. Přeji rychlou montáž.
o 27.09.2012, 22:44 | Směty
Zapoměl jsem na kabely pro repro, průchodkou pro origo to jde, ale musíš se napojit na stávající kabeláž a nebo si udělat své, na straně spolujezdce není problém, zítra nafotím u řidiče jsem vrtal..
o 28.09.2012, 18:55 | JosefFrydrych
směty: díky moc.. chci se zeptat,s kámošem ted řešíme obměnu rádia,má tam ještě to origo,ale kazetové,měnil si i rádio? Chtěl kupovat origo,na cd a na signál do zesíku použít high/low adaptér,ale bojím se že to bude mít vliv na výsledný zvuk,nebo to třeba bude pískat a bručet,prý autorádio nějak komunikuje s počítačem resp. s displayem na kterém má téměř vše,různá hlášení,poruchy,aktuální spotřebu atd atd.. Chci vědět jestli originální rádio má vliv na tyto funkce,on je tak trochu lajk a myslí že když nahodí nějaké klasické rádio tak se mu to nějak poškodí,ovládaní pod volant neřeší,jen chce zachovat ten display,jak to teda je? Já s tím nemám absolutně žádnou zkušenost,ale myslím si,že ten display nemá nic společného s rádiem,možná tak že když vymění rádio,tak se mu na tom displayi nebudou zobrazovat třeba skladby,název stanice,aktuální nastavení,volume atd atd, třeba tady na tom odkazu mu to pěkně spolupracuje na obyčejném pincku základní řady: [ Link ]
o 28.09.2012, 19:40 | Směty
Když jsem koupil auto měl jsem origo rádio na cd, měnil jsem za Alpine IVA 106, jedinné co palubák po výměně rádia za netovární nezobrazuje, u rádia stanice a názvy skladeb, jinak vše funguje zcela v pohodě, pokud by jsi chtěl zachovat ovládání na volantu, i to lze. Musíš jen dokoupit adaptér a funguje zcela bez problémů. Hi-low filtry jsem neměl u sebe nikdy tudíž ti nedokážu říct jaký vliv to bude mít na zvuk. Můj názor je takový že když se vyberou kvalitní kousky pak to nemusí mít na zvuk vliv. Já se raději těmto věcem vyhýbám, pokud není jiná možnost. Je to můj názor tudíž ho neber jako bernou minci. Pískání od alternátoru a nebo šum se tu řešil již mnohokrát může to být mnoha věcmi ať už špatnou kostrou a nebo že si rádio nesedne se zesilovačem v odrušení tudíž šumí, či čímkoliv jiným...
o 29.09.2012, 10:36 | snoop69
Koukám ,že všechno ,už zodpověděl Směty :)

K těm repro max ,který se tam dají nacpat je 68mm(zachování výšky původního tapece) mezi repro a sklem protáhnu jen papír :)

Adaptér pro komunikaci s palubním displejem mám Alpine APF-S101 aspoň si to myslím .
o 30.09.2012, 08:21 | JosefFrydrych
Díky moc kluci,montážku budeme mít tuším 56mm takže to bude asi v cajku,budou stačit tedy tyto podložky?
[ Link ]
Ještě pár dotazů,jak jsou na tom dveře s tlumením,jsou tam nějaké prasárny nebo tak? A kde tedy vzít kostru pro zesík,když bude v kufru..
o 30.09.2012, 09:51 | Směty
MDF vem ty z odkazu, já kupoval tuším podobné. Dodával jsem navíc další kvůli montážní hloubce repro. To byl už extrém v těchto dveřích, jak jsem psal víše bylo to na chlup. Dveře jsem tlumil STP-čkem a to goldem. Jen jsem si dělal na uzavření otvorů pláty z plechu, ty se také tlumily. konečně jsem se dostal k autu abych vyfotil, musel jsem mobilem ve foťáku umřely baterie, tudíž kvalita fotek odpovídá. První foto je průchodka pro napájení.

foto k příspěvku  od Směty

o 30.09.2012, 09:52 | Směty | Upraveno: 2012-09-30 09:53:03
Levé dveře.

o 30.09.2012, 09:54 | Směty
Pravé dveře, u nich se dalo projít do interiéru mnohem líp než na druhé straně, mám pocit že tam taky byla nějaká lehká zrada, ale už si to nepamatuju přesně.

o 30.09.2012, 09:55 | Směty
Kostra přímo v kufru. Nebo můžeš pod pásy.

o 02.10.2012, 16:12 | JosefFrydrych
Směty dík moc,snad na ten ten plusák najdeme tu průchodku :)
o 02.10.2012, 16:53 | Směty
Určitě ano přizvedneš plast pod stěrači a je tam vidět. Byla to jediná průchodka co se dohledala, jinak bohužel nic jen vrtat. :o)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3266 sekund.