Navštíveno 4053x

Ahoj nemáte nikdo zkušenosti stim jak do focuse dostat 165mm repra chtel bych tam dát mtx protože ty 5x7 sou prostě malinký neexistuje náká redukce nebo jste to už nikdo zkoušel???
Neni problem koupit redukcni krouzky z 5x7" na 165mm
Cena 299,- Kc za par
Je to přesně tak, jak píše král. Na Focuse máme podložky běžně skladem a za rozumnou price :-)
[ Link ]

05.10.2012, 16:46 |
JR Boj o zakaznika :-D
Panové, pánové
tohle tam vůbec nepasuje :-(
udělám foto jako důkaz
tím nechci nikoho schazovat a vím, že Revilohifi i kralik jsou schopni udelat z MDF na miru, které budou pasovat.
Bohužel tenhle kus plastu má jinak otvory i tvar
Já teda nevim,ale já v jedničkovym focusu měl redukci z MDF a sedělo to hezky...
nedalo mi to a nebyl jsem linej dojit do sklepa
tady je orig vs. redukce

redukce
nesedi tvarove
nesedi otvory pro srouby
prirovnal bych to k sustakovce od vetvi, kdy vetev tvrdi "slusi, slusi a nevadi sesite rukavy vubec nevadi - moc pekne"
Panove, delate remeslo, tak udelejte z MDF a nabidnete zakaznikovi z MDF a tohle prosim ne.
ale já nenabízím podložky z plastu, nýbrž MDF přesně na typ vozidla. Černé jsou jen kvůli povrchové úpravě. :-)
jasný jasný - já jen aby se nevycházelo z té plastové šablony jako mustr pro výrobu těch z MDF.
Když vidím tvé fotky, tak určitě ne. Je pravda, že jsem je takto k originálnímu reproduktoru nepříkládal, ale do dveří Focuse jsem je již upotřebil a sedly naprosto v pohodě.
Taky jich mám pár ve skříni a pasujou na 100%....

18.10.2012, 15:08 |
CRXMen | Upraveno: 2012-10-18 15:09:02
na starší Focus jsou dvoje podložky. Místo těch repro co má Newman (na foto) jsou tyhle. MDF :
[ Link ]