Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Heliix E10 monoblok co dokáže?

o Navštíveno 3183x o
o 09.10.2012, 10:15 | blapanbla
Zdravim borci,
potřeboval bych od Vás tak lehce poradit nebo spíš prodiskutovat mojí hudbu . Vlastním tento zesík Helix E 10 Esprit

[ Link ]

a mám k němu tento subáček Helix P12 Precision

[ Link ]

Jako hraje to krásně, ale nebál bych se něčeho silnějšího. Myslíte, že ten můj zesík utáhne ještě něco silnějšího?

Přemýšlel jsem o nějakém dvojboxu např. ten od JBL, ale nevím, jeslti to nebude spíš z bláta do louže. Nechci vyhodit zbytečně peníze za něco co si už můžu poslechnout. Tak mě jenom zajímá jestli to má cenu něco schánět a nebo je tenhle subáč co mam maximum pro můj zesík?

o 09.10.2012, 13:09 | Maxxxxam
[ Link ] zapojil bych ho na 1 ohm,tvuj zesik to v pohode zvladne a kontrola bude dobra
o 10.10.2012, 22:30 | clown
jako sorry, ale z P12 na takovy blato od JBL ??? ani smykem .., sezen jeste jednu P12 postav to do BRka a mas klid na dvou ohmech s jeste rozumnou kontrolou :))
mel jsem, mohu doporucit :) nekteri pamatuji .. :)

DF na 1 ohmu je u E10 malej, zjistoval jsem osobne, tam bych doporucil spis uzavrenku, kdyz uz takovou nouzi ..

Clown
Team Helix Czech Republic :)))
o 10.10.2012, 23:02 | kral007 (eXtrem-audio.cz) (M)
Taky bych p12 za jbl nemenil
o 11.10.2012, 00:07 | Maxxxxam
Proc myslis, ze ten basak JBL je blato? Blato to rozhodne neni:-)) Vim moc dobre jak hraje v ruznych bednach a na ruznych zesilovacich at uz na 4 nebo na 1 ohm od vykonu cca 600W rms - 1200Wrms a hraje vyborne. Driv jsem mel i W12, pokud vim, tak to je starsi P12. Zvukove supr, vykonove to uz je ale slabsi a primo s tim JBL, kterej je zvukove taky dobrej nesrovnatelny a PANBLA chtel neco silnejsiho pokud se nepletu :-)
o 11.10.2012, 00:08 | Maxxxxam
jinak u toho zesiku E10 jsem myslel, ze na 1 ohm bude kontrola dobra:-)
o 15.10.2012, 07:52 | blapanbla
clown: myslíš, že mam koupit ten samej subáč a napojit ho na ten zesík co mam? utáhnul by to bez problému? to by pro mě byla ideální možnost. Byl bych rád kdybych moch zůstat u toho co mam s tim, že jen přikoupim ten samej subáč.

dík za radu
Team Helix xDD
o 15.10.2012, 08:51 | michal_smsmsm (A)
ze sis k tomu nevzal i ty moje suby ;-)
o 15.10.2012, 11:11 | blapanbla
tak jako s tim mim to taky hraje parádně .. mě akorát zajímalo jestli to zvládne ještě víc. Jinak každopádně zesík šlape jak hodinky ... maximální spokojenost lepší nákup sem udělat nemoch
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3011 sekund.