Navštíveno 3183x

Zdravim borci,
potřeboval bych od Vás tak lehce poradit nebo spíš prodiskutovat mojí hudbu . Vlastním tento zesík Helix E 10 Esprit
[ Link ] a mám k němu tento subáček Helix P12 Precision
[ Link ] Jako hraje to krásně, ale nebál bych se něčeho silnějšího. Myslíte, že ten můj zesík utáhne ještě něco silnějšího?
Přemýšlel jsem o nějakém dvojboxu např. ten od JBL, ale nevím, jeslti to nebude spíš z bláta do louže. Nechci vyhodit zbytečně peníze za něco co si už můžu poslechnout. Tak mě jenom zajímá jestli to má cenu něco schánět a nebo je tenhle subáč co mam maximum pro můj zesík?
[ Link ] zapojil bych ho na 1 ohm,tvuj zesik to v pohode zvladne a kontrola bude dobra

10.10.2012, 22:30 |
clown jako sorry, ale z P12 na takovy blato od JBL ??? ani smykem .., sezen jeste jednu P12 postav to do BRka a mas klid na dvou ohmech s jeste rozumnou kontrolou :))
mel jsem, mohu doporucit :) nekteri pamatuji .. :)
DF na 1 ohmu je u E10 malej, zjistoval jsem osobne, tam bych doporucil spis uzavrenku, kdyz uz takovou nouzi ..
Clown
Team Helix Czech Republic :)))
Taky bych p12 za jbl nemenil
Proc myslis, ze ten basak JBL je blato? Blato to rozhodne neni:-)) Vim moc dobre jak hraje v ruznych bednach a na ruznych zesilovacich at uz na 4 nebo na 1 ohm od vykonu cca 600W rms - 1200Wrms a hraje vyborne. Driv jsem mel i W12, pokud vim, tak to je starsi P12. Zvukove supr, vykonove to uz je ale slabsi a primo s tim JBL, kterej je zvukove taky dobrej nesrovnatelny a PANBLA chtel neco silnejsiho pokud se nepletu :-)
jinak u toho zesiku E10 jsem myslel, ze na 1 ohm bude kontrola dobra:-)
clown: myslíš, že mam koupit ten samej subáč a napojit ho na ten zesík co mam? utáhnul by to bez problému? to by pro mě byla ideální možnost. Byl bych rád kdybych moch zůstat u toho co mam s tim, že jen přikoupim ten samej subáč.
dík za radu
Team Helix xDD
ze sis k tomu nevzal i ty moje suby ;-)
tak jako s tim mim to taky hraje parádně .. mě akorát zajímalo jestli to zvládne ještě víc. Jinak každopádně zesík šlape jak hodinky ... maximální spokojenost lepší nákup sem udělat nemoch