Navštíveno 3262x

Mám k dispozici asi 3500,- a chtěl bych pořídit nějaký zesilovač a repro na plato. (Subwoofer mám JBL GT5-1204BR).
Zesik bazarový JBL CS50.4 za nějakých 1500,-
A repro Hertz DSK 165 Cca 1800,-
co myslíte, je to dobrá volba? Bude ten zesilovač stačit nato, aby uživil Subwoofer + hertze?
Díky
Tie hertz su premna strasny shit, mal som ich v starom golfe ale ale neako ma neohurili... teda vobec.
woofer máš vcelku přijatelný,ale být tebou tak koupím lepší třeba bazarové kompa a třeba zesík eton od pavla,pořádně vytlum a zadní repra nebudou vůbec potřeba
Zkus v podobné cenové relaci popřemýšlet na MTX Audio RTS652. Za tuto cenu 100% lepší volba, navíc aktuálně v nabídce i v akci s tlumícím materiálem. To by ti sice kapánek navýšilo rozpočet, ale mohl by si to udělat rovnou pořádně. Navíc věřím, že to v budoucnu oceníš mnohem více, jak samostatné repro.
Obě varianty nalezneš zde:
[ Link ]
díky, zesilovač už mám HELIX DARK BLUE FOUR ,ale když tu vidím, že to tu funguje i jako bazar, tak kdybyste mi nabídli nějaké repráky tak bych se vůbec nezlobil, díky
zdenoXX: napis Tashevovi , ten má nějaký kompa od Impulse ,za dobrý peníz..napiš mu.