Navštíveno 3785x

zdravim chtel bych si koupit nejake repraky do cca 2500kc nejlepe aby byli z vyhybkama a vysky jake byste mi doporucili ? jasem nasel
[ Link ] mate snema nejake skusenosti jo a budu to davat pres zesak ale ten jeste nemam ten bych pak dokoupil nebo jestli byste nekdo mel nejake repraky i ze zesakem diky
Tyto tam budeš dostávat horko těžko. Zkus nějaké s měnším magnetem a montážní hloubkou.
budu delat na dvere z lamina a mdf redukce o hloubku strach nemam
Tak pokud budeš až takto zasahovat do dveří, tak potom problém nebude. Osobně jsem je již párkrát do auta dával a je to takový kvalitativní průměr. Možná bych ještě popřemýšlel nad variantou s tlumícím materiálem, kdy i tak cenově odpovídají tvému požadavku.
[ Link ]
dvere uz mam vytlumene uz jen repraky a misto na repro mi chybi
Tak teď tě s tím místem moc nechápu.. :-(
ze mi jeste chybi udelat z lamina a mdf redukce misto na reprak jinak dvere vytlumene uz mam
Tak pokud se motáš v těchto cenových relacích, šel bych cestou MTX Audio T6S652
[ Link ] Opravdu vynikající reproduktory v dané třídě!
dou koupit mdf redukce na vysky ?
Klasicky ne, ale mohl bych ti je připravit, to není až zas takový problém.
nakolik by to vyslo celkem redukce na oktavu 1 do dveri a vysky z mdf a ty repraky ?
MDF redukce 299,-Kč, redukce na výšky grátis, poštovné taky grátis. Takže 3289,-Kč
a doporucis mi nejaky zesilovac k tem reprakum pak bych chtel i casem do zadu dat jine repraky ale tedka urcite ne takze bych chtel asi 4 kanal 2 kanal uz mam ale ten byto neutahl jak je na SW
nejlepe starsi
Se zesilovačem to asi bude záležet na aktuální situaci, co bude k dispozici. Šel bych ale cestou zesilovačů s dobrým naturálním zvukem s výkonem od 60W RMS na kanál. Příkladem od Massive Audio, MTX Audio, Hollywood, Digital Designs, Rainbow, Focal, apod.
[ Link ] ten 4 vypada dobre a podobny jak mam ja potrebuji nejaky maly nevim kde ho dam :D vubec nevim kde ho mam umistit v kufru mam uz subac + zesak ale pride mi zbytecne tahat dalsi zesak do kufru a z kufru pak zase do predku na repraky uvazuji ze pod sedacku spolujezdce bych ho nejak dal covy nato ? revilohifi.cz jak to udelame z tou obednavkou ? ty repraky a 2x mdf redukce
Stačí to objednat přes shop a do poznámky mi napsat tvůj nick ze zdejšího fora a budu vědět. Podložky pro výšky vytvořím v průběhu dneška a pak to rovnou pošupajdí k tobě. :-)
jeste mam dotaz altik to bude stihat dobijet ? 2x zesak -SW- 4x repro a 2x vysky a radio ?
Pokud se bavíme o zesilovačích s těmito výkony, tak bude vše bez problémů, pokud máš v pořádku baterku a bude zvolená vhodná napájecí kabeláž. V tvém případě o průřezu min. 21.4qmm.
tedka tam mam 20 na ten SW
mala montazni hloubka treba u tehle
[ Link ]
Revilohifi.cz:objednavka odeslana
kral: ty repraky hrajou pekne ma je bratranec

12.10.2012, 10:49 |
CarMedia.cz | Upraveno: 2012-10-12 10:50:25
Ta 20tka na ty dva zesiky bude stačit. Bude tedy stačit jen v kufru rozdělit napájení a bude to OK.
Za obj. díky, jdu to hned pořešit.. :-)
ok taky diky zes mi poradil