Navštíveno 3922x

14.10.2012, 13:22 |
ivls | Upraveno: 2012-10-14 13:30:03
mám doma cd, které je na foto - je to zkušební cd a uvítal bych k němu nějaký manuál ke zkušebním trackům - něco lze tušit, proč a jak, ale někde tápu

14.10.2012, 16:28 |
ivls Jj, to bude ono
pokud stačí názvy stop, tak mám :D

14.10.2012, 19:02 |
ivls | Upraveno: 2012-10-14 19:03:05
to Marťas1,
nazvy stop vyctu na obalu, to mi nepomuze
- jde mi o to, kde, co a jak mam slyset v kazdem tracku
To něco takového existuje ?Co mám v daných stopách slyšet?

14.10.2012, 20:19 |
ivls to snoop69,
to, co pises je v podstate moje otazka
kdyz mam cd easca a emma, tak mam k nemu manual, kde, co a jak mam slyset a na co se soustredit
pokud manual nemam, je to vcelku o nicem
A já myslel ,že je to na posluchačově uchu co tam všechno slyší:) tak sem zas o kousek moudrejší .
A pokud nerozeznám rozdíl mezi houslema a bubnem tak mi je manuál k ničemu :D
Ivan, neviem ci by som sa zameriaval akurat na toto CD, mam ho ale nejak ma neoslovilo ...
Ved zamer je aby to hralo nie ? Tak preco nepocuvat nejake oblubene CD-cka a na tom si to ladit? Naprikald rozne bluesove-jazzove veci, kvoli trubkam, saxiku, a tak :)

14.10.2012, 20:59 |
ivls to snoop69, nevim jestli si ted delas srandu, ale pokud uz mas nejake to testovaci cd poslechnuto, tak bys mohl vedet, ze v cd byvaji schvalne nahrane chyby a v urcitych nahravkach je dulezite podle manualu vedet, co a jak a v jake pozici ma hrat - jinak ti je k nicemu

14.10.2012, 21:04 |
ivls to TommyDS,
vsak tak delam, jen toto cd je pro me celkem zajimave nahrane - dostal jsem ho kdysi, kdyz jsem kupoval set focal beryllium a chtel jsem ho trochu prozkoumat do hloubky
inak mam vsetkych 9 kusov zo serie :)

14.10.2012, 21:12 |
ivls to TommyDS,
hmm, velmi dobry sberatel :D
ivls: no tak na půl .Už mi seděli v autě lidi a na jednom test cd s houslema mi řekli to piáno bylo supr :D
Tak jsem zkoušel pohledat nějaký ten manuál k tomuhle CD jsem nic nenašel .Tak jestli vůbec je?
Aááááá, Ivan zbrojí.. :-D

15.10.2012, 20:05 |
ivls to snoop69,
i ja napred hledal a nic nenasel
Jirko, uz mam nazbrojeno :D
- tohle jsem bral, jako zabavu
ivls:
parkrat popocuvat doma(osobna referencia) a potom v aute...
ivls: musí to být zrovna k tomuto CD?
Narazil jsem někde na CD s takovým popisem, ale už se mi ho potom nepodařilo zpětně dohledat. Každopádně ten popis byl vždy celkem podrobný a samo anglicky, což by byl trochu oříšek.
noclue: to by bylo nejlepší. Nějaká hodina v poslechovce někde v prodejně by určitě nepomohla. Ale mít možnost naposlouchat desítky hodin na kvalitní aparatuře je pro mne jen hudba budoucnosti.

21.10.2012, 18:17 |
ivls | Upraveno: 2012-10-21 18:21:10
to hifim@ni@k,
klidne uvitam i jine, kde je mozne naposlouchat a hodnotit zvuk
jinak poslechnout cd nekde v poslechovce a pak sednout do auta se mi zda o nicem - jen pro porovnani - vemte si cd easca a poslechnete v poslechovce, budete vedet na co se mate soustredit? ja tedy ne a zvukova pamet si myslim, ze netrva vecne. pokud budu mit manual a s nim se budu soustredit nekde v poslechovce na hlavni body cd a pak sednu do auta je to o necem jinem.
ivls: já to myslel jinak. Pokud budeš mít doma hifi za třeba 300tis a naposloucháš na něm desítky/stovky hodin, tak to můžeš použít jako referenci. Nyní vlastně také používáš své auto jako referenci při srovnání s ostatními.Jinak samozřejmě sluchová paměť trvá snad 1-2 vteřiny, takže tudy cesta nevede.