Navštíveno 4828x

Ahoj lidi,
potřeboval bych pomoct s bassreflexovou ozvučnicí.Nevím jestli se mam raději držet doporučení výrobce tj.65L a bassreflex průměr 100 x 151mm a nebo jestli mam udělat vlastní simulaci.Jenomže v autě(v kufru) se to bude stejně chovat trochu jinak než na simulaci a popravdě moc se simulováním zkušenosti nemam.
[ Link ]

22.10.2012, 22:29 |
Boďa Průměr nátrubku 100mm bylo málo už pro 12". Výrobce doporučoval 120mm, ale nevešel jsem se s dýlkou... Měl jsem mělkou a širokou bednu.
Pro 15" píše průměr 150mm
neni to nejak malej prumer portu na tu plochu?
Simulace neni vsechno,musi ti to po zmereni bedny sedet.
Jak imp tak ladeni br.
neni to nejak malej prumer portu na tu plochu?
Simulace neni vsechno,musi ti to po zmereni bedny sedet.
Jak imp tak ladeni br.
golfikR32: vůbec se toho neboj,tenhle se toho taky nebál viz BR má růměr kolem 2cm :D
[ Link ] Trochu mazec,ale rve mu to uši až mu stříká krev. Sem se jen zeptal na spokojenost s basem :D
golfikR32: jestli na to poříd řešíš bednu,tak se mužeme o něco pokusit. Teď sem měl 15" nějaký PA a celkem sem se trefil s výrobcem a bednu kterou semsi změřil,mě vyšla uplně na desetinu přesně v simulaci.
Meila na mě najdeš pod nickem
Díky za pomoc,ale za tu dobu jsem si vybral jiný repro,který mi doporučil jeden zvukař a vše už mam připravený:)
Golfik, dobře si udělal. Tedy v případě, že ten zvukař nedosahuje "kvalit" tady mistra Decibela s nickem Flash...