Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Bluetooth před old DSP

o Navštíveno 3033x o
o 26.10.2012, 00:37 | matok
Zdar, potrebuji radu prosim, mam starsi hi end autoradio Clarion bez zesilovače s externim DSP a shanim bluetooth prijimac,aby mel na vstupu 1x cinch pro vstup z radia a na vystupu prepinatelny cinch mezi signalem z BL nebo autoradiem co povede do DSP a dal pak k zesilovacum.Vim ze neco takovyho existuje, ale vubec to nemuzu najit.
Vsem predem dekuji za rady.M.

o 26.10.2012, 07:33 | swep | Upraveno: 2012-10-26 07:33:46
jaké přesně máš rádio a jaký máš procesor? tohle mě dost zajímá, bluetooth asi neporadím, ale ten procesor mě zajímá hodně
o 26.10.2012, 17:12 | clown
BT prijimac ceho ? audio, HF ?
neslo by to resit spis pres line in na to CLA ?
o 27.10.2012, 01:18 | matok
Radio DRX 9375r Procesor je taky Clarion a je ovladany z radia,takze s jinym nefunguje..BT prijimac audia,radio Linein ma asi zezadu,bohuzel nemam schema zapojeni,asi zkusim znamyho elektikare,uz je to dyl co jsem to mel zapojeny..kazdopadne ten vstup je taky cinch,jestli je to ono tak pak potrebuji BT prijimac kterej pujde cinchem do radia..
o 27.10.2012, 02:26 | matok
Tak jsem to resil a muj problem je ze to radio nema line in :(
o 27.10.2012, 12:08 | swep
co je to za procesor? oznaceni?
o 27.10.2012, 12:40 | swep
uz sem to nasel, input to má ale optickým kabelem, takže jedině že by bluetooth zařízení mělo optiku, nebo nějaký interface z analogu na optiku

nicméně ptal sem se na to jaký to je procesor, protože už delší dobu pátrám po procesorech od clarionu a je to dost problém sehnat nějaké informace, tenhle by mohl být super, ale má málo výstupů a vypadá to, že nemá časové korekce, nicméně má 24db/oct strmosti na crossoveru. Což je lepší než má můj clarion a hlavně - má optický vstup
o 27.10.2012, 12:45 | swep
nemáš k tomu manuál? pokud ano, mohl bys ho prosím naskenovat a poslat mi na mail?
případně nechtěl by ses toho zbavit? :) předpokládám, že k tomu máš optický kabel?
pokud by moje rádio umělo posílat signál optikou do procesoru + umělo zároveň řídit své vlastní RCA výstupy + bylo kompatibilní s tím řídícím konektorem, který má ten DPH9300 procesor, tak bych měl dost vážný zájem
o 27.10.2012, 16:25 | matok
DSP je DPH9300, radio nema zadny in ani opticky, do DSP vede RCA in a 2x opticky bylo by to hezky kdyby to fungovalo,akkorat teda nevim jestli to tam nekde jde prepinat mezi zdroji a k cemu tam vubec ten druhy opticky je, mozna k changeru..V nejhorsim si to necham asi postavit,prodat to nechci, k cemu samotny radio, bez toho to sice hraje ale bida..
o 27.10.2012, 17:03 | swep
přepínat by to mělo jít v rádiu, když přidáš na input vstup zařízení, tak v rádiu by se mělo taky přidat, protože jeden optický vstup je pro signál z rádia a druhý je pro signál z changeru, no rádio i procesor bys prodal a koupil si rádio, které by umělo připojit bluetooth + by mělo vyhybky v sobě, třeba nějaká alpine, nebo nějaký clarion novější.

trochu sem to pogooglil podle toho označení a zjistil sem, že by mi to bylo pravděpodobně k ničemu, protože ten procesor neumí časové zpoždění jednotlivých kanálů, a navíc má nějaké podivné hodnoty na výhybkách + jsem zjistil, že bych to musel ovládat tím rádiem co máš ty, protože můj clarion s tím neumí komunikovat, alespoň podle clarion prospektu
o 27.10.2012, 20:06 | matok
Prodat to nechci.Nejde zdaleka jen o vyhybky.Myslim ze radio by se dalo hacknout tak aby si myslelo, ze je pripojeny changer a prepnulo DSP na prijem z druhe opticke linky.Dobra tedy vi tady nekdo kde neco takovyho koupit???tzn.bluetooth prijimac s optickym vystupem nejlip spinany autoradiem?
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3173 sekund.