Navštíveno 3348x

Zdar som tu novy a kcem sa spytat ma niekto skusenosti stym to zosilovacom kcem to na predky AD W600+T100 a wofer Focal polyglas 27 bude na to stacit tento zosik vykonovo a aky je zvukovo Dik

29.10.2012, 18:27 |
Toxxx [ Link ] Ak to ma rovnake vykony tak urcite nie.
asi ma ale nekcem ziadne tuc tuc len nech to pekne a cisto hra

29.10.2012, 19:09 |
TommyDS | Upraveno: 2012-10-29 19:11:33
Sice velmi stary zosik, ale v USA ma tato znacka celkom dobry cveng. Firma uz dlhe roky neexistuje, ale konstrukter tychto zosikov stale tvori pod znackou DavidArt, a navrhoval/vyrabal aj niektore serie zosikov pre DLS (myslim ze RA a A seriu) ...
Vykonovo na tu zostavu to ale nebude, jedine ze by si dal tie predky do pasivu a zapojil na premostene kanaly 1+2 a 3+4 ...

29.10.2012, 19:41 |
Toxxx domimezo: Ako pise TommyDS. Na dobry zvuk treba aj vykon;)
Aha jemi to jasne kcem to zapojit do pasivu len ze pr zapojeni do mostiku stracam asi kvalitu zvuku neni to tak? kolko vykonu treba na tie repra a ci pasivne zapojenie je natieto kompa dobre alebo lepsie je aktiv
Na W600 počítej tak 200W RMS na kanál. :-) Osobně jim dávám 240 a je to přesně to, co jim sedí. Pokud chceš něco s dobrým spodkem a něco, co není tak nenažrané, dal bych W60. Aktuálně u nás nejprodávanější ADéčka a ty středobasy opravdu umí, přitom nejsou tak náročné. Na T100 výšky bych viděl tak 50W +, sám jim dávám 110W. Ale to si myslím, je až moc.
Revilohifi.cz:co za zosik mas na W600 a na T100 toje dost co som cital tak Morel bol nenazrani o AD cok som myslel ze netreba az tolko watov
Jak jsem psal, záleží na tom, jakou řadu AD chceš. W6 a W60 středobasy nenažrané nejsou, W600 ale ano. Sám je mám na zesilovači Digital Designs S4b
[ Link ]
No tak pekne tak ze 4kanal trochu je to cudne ze nema rovnaku wataz na vsetkych kanaloch vidim to po prvy krat, a repra uz mam W600