Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Prasknutí do repraku při zapnutí rádia.

o Navštíveno 4872x o
o 04.11.2012, 22:23 | pista tdi
Ahojte,

poradí mi někdo co udělat s tím když pustím radio a do repráku lupne.Vyměnil jsem starší rádio sony za panasonic CQ-C9701N a udělalo mi to tohle.Mám Passata r.v. 2003.Jde s tím něco udělat??Je to moje třetí radio a tohle jedinně mi to udělalo.Děkuji za info.

o 04.11.2012, 22:34 | Diner
repra mas zapojene na radiu, nebo pres zesilovac?
o 05.11.2012, 00:01 | pista tdi
Vše mám přes zesilovač.U starého radia tento problém nebyl.
o 05.11.2012, 09:48 | DJ.UFÍK
mám 9815, zesik carpower Wanted/380 a lupe pří vypínání :) nijak to neřeším :) dokud to hraje je mi to fuk :)
o 05.11.2012, 11:04 | CarMedia.cz
Na čem máš zapojené spínání zesilovačů. Z 99% to bývá tímto.
o 05.11.2012, 11:22 | DJ.UFÍK
to: Revilohifi.cz (P) výstupu na zesilovač ale dělá to i na výstupu na iso na anténu. Spíš mě napadlo, nemůže být špatná kostra? Protože v jiném autě jsem měl špatnou kostru, takhle to lupalo, když jsem hrál víc nahlas, tak blikalo celé auto, když jsem zkusmo natáhnul i minus od baterky a baterku ještě ukostřil na jiné místo byl klid :)
o 05.11.2012, 11:49 | macumoto
Tak praskanie do repro i mňa trápi! Doteraz som mal kľud, až kým som nenapojil BitOne do zostavy. Je pravda že som zmenil miesto ukostrenia ( šrób uchytenia sedačky), dovtedy som si to nevšimol. Mne to robí Keď stlmím hlasitosť z úrovne 1 do O.
o 05.11.2012, 14:25 | pista tdi
Ja mám v autě dvě baterky a vše mám ukostřené celkem 3x.Já bych to neřešil jen že to prásknutí je celkem silné.Zapojení zesilovače mám přes klíček.Když otočím klíček tak se zapne radio a zapne se i zesak.Zesám mám MB Quart DSC 4125.Předtím mi to nedělalo u žádného radia.
o 08.11.2012, 00:01 | Fordik
Mám v autě Alpine 9855, 1kW monoblok JVC a sub Hollywood a taky mi tam lupe při vypínání. Pár lidí sem se ptal a nikdo moc nevěděl. Lupání je o to hlasitější, čím hlasitěji mám radio při vypnutí. Pokud je úplně zeslabené, tak je lupnutí taky slyšet, ale ne moc.Teď auto nejezdí, ale dokud jezdilo, taky sem to neřešil a jen sem ubíral na hlasitosti při vypínání.
o 08.11.2012, 01:15 | pista tdi
Tak lupe v tom i když to mám úplně zeslabené.Tak nevím no.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3349 sekund.