Navštíveno 8986x

Zdravím,potřeboval bych poradit,jak u Toyoty Rav4 vytlumit přední dveře na naprosto nejlepší výsledek.Mám k dispozici 20 plátů STP gold.Dále jsem přemýšlel nad 5kg pasty Brax a celou jí taky použít a potom jestli je třeba dobré zevnitř na ty tapecáky dát nějaký tlumící molitan.Kdybych používal Brax i STP,nanesu nejdřív na plechy STP a potom Brax?Nebo obráceně.Děkuji za pomoc.
stp gold a pak pretir braxem
A ten tlumicí molitan, je to taky jeste dobrá volba?Dát ho pak ještě na ty tapecáky a i na ty plechy?Bude 5 kg toho Braxu stačit na dvoje dveře?Díky za pomoc
zadny molitan do prostoru dveri nedavej(kvuli vlhkosti)na tapecirunk ho dat muzes pokud chces.5kg bude stacit,ale samozrejme zalezi kolik tam toho napatlas :o)
Napatlám tam toho třeba 2x5kg klidně.Jde mi jen o to aby to bylo opravdu extrémně vytlumený :)a výsledný zvuk byl potom naprosto co nejlepší.Je možný dát třeba 2 vrstvy toho STP?a potom to teda zapatlat tím braxem kolik to jen bude možný :)
kup si STP Bomb 4,4mm
my kdyz delau supercup Galaxi tak jsme pres pres tlumici platy davali na dvoje dvere pomalu 15Kg braxu, repro v hlinikovejch krouzkach
ale aby Ti nepadli vahou dvere

10.11.2012, 18:38 |
rebel brax dat mužeš ale dle mě by ti stačilo dat 2 vrstvy toho STP gold.
Ale když chceš extrem tak to tam dej jen mam pocit že je snad od B2 nebo caktus pasta a recenze ma lepší jen nevim ted kdo to dělá .
To ví kluci s DB dragu

10.11.2012, 18:53 |
rebel to král 007 :
co je lepší : brax a nebo ten Alfablue gel
A nebo ještě něco echt? tedy krom silnějšího tlumení
Určitě chci extrém :),protože komponenty jsou k tomu předurčený

10.11.2012, 19:21 |
JA jaký komponenty?

10.11.2012, 19:33 |
JA aha..GZ
Měl by teda ještě někdo nějaký nápad?20 plátů toho Stp mám,jen tedy ještě co teda dál,jestli 5kg,nebo 10kg Brax,nebo jiné pasty nějaké.Děkuju
to ti nikdo nerekne kolik spotrebujes toho braxu,vem 10kg a kdyz ti zbyde dycky se to da nekde po aute rozmazat .o))
a co do dveri vlepit hlinikovy profily a teprve potom to tlumit? dle meho nazoru to udela lepsi sluzbu nez dve vrstly tlumeni a brax na to
Nejdříve vrstvu Braxu a teprve na něj lepit pláty s AL vrstvou. Jako další vrstvu bych zvolil něco, co zamezí odrazům.
hlinikove profili nebo plechy atp..pouzij hlavne na diry pokud je dvere maji a presto pak tlumeni a dal bych radeji jako prvni vrstvu samolepici platy a na to brax,kdyz bys to udelal obracene nemuselo by to uplne dobre drzet,ale kazdy stim ma rozdilnou zkusenost.
Tak budu brát teda 10kg braxu a podto přijde STP co se ho tam vejde :).Díry co budou ve dveřích se něčím určitě zaďelají.Dveře snad vahou nespadnou.No udíme :)
Snad to něco unese přece to není starej šmejd :)Jinak instal budou foto
no právě, "starý šmejdy" bývaly z poctivého železa, dnes se všude šetří, držím palce :)

11.11.2012, 15:46 |
rebel no a vytlum i zadni dvere a pak ta ravka bude ležet na dorazech pomalu .Co dveře to 20 kg+ komponenty lol kde mas tlumeni stropnice a spodku jaj
:-)))
Také mám v každých dveřích cca 15kg a bez problémů.
Taky si myslím,že pokud člověk zvolí držší komponenty,tak je třeba určitě pořádně vytlumit :)
A jak teda nejlépe kombinovat to STP s Braxem?Nejprve nalepit STP a potom až Brax?Nebo nějak kombinovat?

12.11.2012, 19:24 |
rebel dle me stp a stp a brax :-)
Mám B2, Brax a Damp a spokojenost. Co se týká B2ky, tak jedna B2-ka odpovídá pevností cca 2 vrstvám STP Silver. Jediné co, musel jsem dveře ještě jednou rozhodit a zámky pořádně vyplnit vazelinou. Tak až to budeš mít rozdělané, tak to asi udělej taky, protože zámky ve dveřích bývají největší zlo, když už je vytlumeno. U typu vazeliny si dej pozor na teplotní specifikaci, kdy mění skupenství.
Mám STP Gold :),byl jsem sním vždycky nad míru spokojenej.Jinak kvůli tlumení se bude muset říznout do plechu,protože jsou tam jen 2 díry a na ten vnitřní plech se nedá skoro vůbec dostat.
Souhlas s Revilo zamky jsou opravdu zlo ideal grafitova vazelina vydrzi i velke teploty a nemeni se jeji tuhost a viskozita
hlinikove profily vlepene do dveri jsou idealni je to vic pracnejsi ale dvwre to vyztuzi