Navštíveno 3373x

chybí mi do SQ sestavy v aktivu 2p repro a zesilovač,tak co vybírat dřív?Jelikož budu nakupovat postupně

12.11.2012, 12:40 |
Směty Není to jedno? Pokud to budeš dávat do auta najednou tak to stejně bude někde ležet ať to nebo to.. Ale rozseknu ti tvé trápení, repro, můžeš hrát aspoň na rádio.
myslel jsem to tak,že se tu občas objeví cenově zajímavý SQ věci.Nechci moc měnit komponenty a tak mám dilema jestli koupit dřív zesilovač,třeba helix,xetec atp a k němu shánět kompa nebo kompa,třeba morel atp a k nim vyhlížet zesilovač.Udělal sem "chybu" že sem koupil sub JL 12w3 a k němu je momentálně adekvátní zesík finančně nedostupnej a tak bych podobnou "chybu" nechtěl znova udělat.Chápu,že sem si s cílem poskládat sq na.ral do bot,ale až to jednou poskládám do auta,budu z toho mít obrovskou radost :).Napájení a repro kabely mám už komplet,chybí kompa,zesíky a signálový kabely a nainstalovat s tlumením do auta
ted uz mas nejaky zesik a kompa obyc nebo ne? Urcite bych sel cestou co psal Smety = prvne kompa a pak k nim zesik.
Pokud nemas zadny zes, zapojis to holt na radio, ale muzes aspon poslouchat.
Pokud zesik mas, tak urcite bude vetsi skok vymena komp nez vymena zesiku.
[ Link ] tyhle kompa mám už asi 3roky v nevytlumených dveřích a pro moje ucho hrajou fajn na Pio 8400 a A 9815 a třeba by na SQ zesilovači a vytlumených dveřích zahráli,ovšem Pepe řekl,že jsou to sra.ky a tak chci jít cestou SQ a dát do auta to co tu máte Vy.Zesilovač mám MacAudio Z2100 což na aktiv najde,není SQ a navíc nemám nataženou kabeláž tak sem ho dal kámošovi :)
:-)s tvym pristupem .....zacnes sundavat buchte kalhotky v listopadu a strcis ji ho tam v cervnu ....kabely si mohl mit davno natazeny a vse pripraveny den by te nezabil ....to je jen lenost

12.11.2012, 14:32 |
Seat Power | Upraveno: 2012-11-12 14:33:11
take bych poridil jako prvni repro,aspon je poradne zahrajes nez pujdou na zesilovac.

12.11.2012, 14:57 |
MARWiN | Upraveno: 2012-11-12 14:58:30
taky bych daval nejdriv repra a pak zesik... at muzes hrat...tejne se ti prvni ssestava nejspis nebude libit... aspon bys nedopadl jako ja... mam srackovy slaboucky zesik Carpower HPB-602 na sub a o malo silnejsi massive audio NX2 na Morel Tempo 6, predek v pasivu a skoncil jsem v SQ mini 3. na evrope :D tim jsem chtel rict, jak muzes rict co je a co neni SQ zesik...
na zacatek to muze byt dobre, zalezi jak to vsechno naladis
najprv rožky alebo salamu, ci opacne? :o)
Davados:radio mas opravene,tak se pak zastav