Zdravím, nastal čas vylepšení mojí audiosestavy. Jde o Golfa 4, současný setup je ALPINE ICS-X8, zesík ALPINE PDX-5 papírově 4x75W (4 ohmy) + 300W (2 až 4 ohmy). Na netu jsem dohledal, že zesík údajně dává trvale 4x105W + 420W na 4 ohmech. Přední repro je DLS Nordica 6.2, zadní repro DLS PS6 a subwoofer JL AUDIO 12W3v2 (4+4 ohmy) ve 40L uzavřené bedně.
Chci kompletně předělat zástavbu v kufru a subwoofer zabudovat do ozvučnice místo rezervy. Litrů je tam bohatě, při max. zvednutí podlahy získam i přes 100 litrů :)
Teď jde o to který sw vybrat. Na netu jsem dohledal majitele, který používá 10W3v3, na youtube jsou videa S 8W7 a 12W6v2 na PDX-5. K těm kompům Nordica chci co nejlepší sub JL - líbil by se mi 12W6v2 (jinak 13W3v3). Taky by se mi líbila otevřená ozvučnice, ale to by asi byl problém v rezervě. Pokud to klapne, budu mít možnost 12W6v2 před koupí poslechnout na mym zesíku tak uvidíme. Jestli máte někdo zkušenost s uvedenýma sw na podobnym výkonu, dejte prosím vědět. Současnej hraje dobře, ale chci lepší. Zesík měnit nebudu.
Ještě bych se chtěl zeptat na kapacitor, jestli pomůže i když nemám problém s kolísáním napětí. A hlavně kapacitor s elektronikou, aby se nemusel zapojovat přes odpor. Můžete mi nějakej doporučit? Ideálně v chromovanym těle (třeba se mi zalíbil Carpower nebo Zealum).
odkaz na zesík:
[ Link ] [ Link ] [ Link ]