Navštíveno 2897x

Zdravim. O hudbu se zajímám poměrně krátce. A tak si radši nechám poradit. Dávám dohromady zástavbu SW do kufru a v podstatě už mám všechno hotový ale nemůžu se rozhodnout jakej SW mák koupit. Zesilovač mám Crunch GTX 3000D a líbil by se mi k němu SW Crunch GP15D2. Co myslíte? Mohlo by to fungovat dobře? Jde mi hodně o tlak. Za rady předem díky

23.11.2012, 11:02 |
jao02 Ja mam tento :
[ Link ] a ak ti ide o tlak ak je to dobra volba ja ho mam na DLS A6 a hraje to super. Mne sa paci aj tento:
[ Link ]
Díky. Mám ještě otázku. Jak moc bude vadit, když ten zesík bude silnější než ten woofer?
muzu ti nabidnout tento
[ Link ] za 3 tis. Ze je zesik silnejsi je dobre,aspon mas nejakou rezervu a zesik nemusi jet naplno. Ten esx mam zapojenej na 1200 rms na 1 ohm a dokaze jak zahrat, tak i hodne slusne zatlacit :-)
Ten vypadá hodně zajímavě. Bohužel mám ozvučnici pro 15 palcovej woofer a předělávat už se mi to nechce. Proto sem psal ten Crunch GP 15D2. Co si o něm myslite? Podle mě dobrá cena/kvalita. Napadá mě snad už jen jakej je rozdí mezi 15D2 a 15D4? Nevite někdo?
Kamarád ho má, hraje překvapivě slušně. Má to myslim na 900W rms. Přesný model zesíku si z hlavy nevzpomenu. Starší model. Je to taky od Crunch. Nějaký pátek mu to běhá. Ale záleží,jak vysoký máš nároky. Natlačeno měl na db dragu v oktávě 138db. Bez vytlumení. Ale jestli chceš tlakařinu,přiklánim se k- jao02. Hlavně záleží, jak bednu naladíš...
15D2 má dvě 2ohmový cívky, D4 má dvě 4ohmový. Laicky řečeno, z tvého zesíku do 2x4ohm dostaneš míň wattů.
Díky moc. Taky mám Octávku. Já v podstatě pednu nemám, mám to vymešlený v podlaze místo rezervy. Rezervu mám komplet vytlumenou dynamatem. Všechno hotový už jen ten woofer chybí. Takže jestli to dobře chápu, D2 je pro mě vhodnější?
Za mě ano, budeš ho mít zapojený do 1ohmu (bude moc jít do něj plnejch 1500W). Klidně vytlum víko i boky, až něco došetříš. Není zač. Popros tady někoho,ať ti někdo řekne kolik má mít bedna litrů..., aby si pak nebyl zklamaný.

23.11.2012, 19:38 |
jao02 Presne tak bedna musi mat spravnu litráž.
ani jeden ze zde uvedenych basaku tim zesilovacem dobre nenakrmis!
Ne? Tak poraď prosím jakej se k tomu hodí, abych ho dobře nakrmil.