Navštíveno 3304x

Ahoj kluci, mam tento subwoofer
[ Link ] a mam ho v bedne br 48l, ale prijde mne to malo. Byl by nekdo ochotnej vyzkouset ho, jak by hral v bedne cca 60l? Predem diky za odpoved:-)

26.11.2012, 17:48 |
Seat Power | Upraveno: 2012-11-26 17:48:38
potrebujes znat tyhle parametry treba zde
[ Link ] a podle toho vypocitat bednu
nějaký bedny mám,ale bez brk a díry tam sou na 10cm,takže mě kdyžtak zavolé a domluvíme se.

26.11.2012, 20:20 |
tesil Věděl bych komu ho poslat a přijde ti přesný výpočet:-))

26.11.2012, 20:21 |
hanx tesil nepřivolávej ho! :D
Jajinek: No diky, ale 10 cm diry jsou malo celkem:-D
myslim ze moja bedna ma neco kolem 60l ale mam sterbinu jestli nevadi :-) jsem kousek od rosic
když sem ti psal,že se mi ten oběm nezdá ,žeby se to dalo clý přeměřit a překopat neměl si zájem no tak te%d zase nemam já :)
Vsak ja vim, ze to je malo, ale ja se o zadnej zajem prece nedoprosuju, akorat se mne nechce posilat ti basak. Jen jsem se chtel zeptat, zda by byl ochotnej nekdo vyzkouset nejaky bedny v okoli Brna.Pro mne je urcite prednejsi poslech na vlastni usi, nez vypocet nejakyho programu, vyroba bedny podle programu a pak to bude stat za hovno?Radsi zkusim vic beden a jakej objem bude dobrej, takova se udela bedna:-)))
Kleneex: kdybys byl teda ochotnej, tak bych se ti ozval, jen nevim presne kdy,ted mam hodne prace,ale nejak to nespecha,. Samozrejme se ti podridim :-)))
Maxxxxam:no nebylo na tebe ale na Tesila:D ty seš teda zlej :D ..
njn tak si na ty bedny připrav několik rozdílnejch basreflexů, totiž to neni jen o bedně a litrech :)
Ten blbej program vymyslel člověk,kterýmu nikdo tady nesahá ani po kotníky a to Wayne Harris a podle hodnot výrobce nečekej přesnost,to už víš sám .. Zatim si hele nikdo nestěžoval :D taky nemá proč, a kluci přijely i s ovi a brna se přesvědčit :)
Kdybych byl takovej hňup,tak mě už někdo poslal do prdele,ale to se nestalo spíš mam doporučení a ne málo.
To by si byl první kdo by si stěžoval a basák poslat,to nemáš nikoho,kdo by stim dojel do KO nebo KH ?? něbo tim směrem ??
Na hovno to hrát nebude neboj,ale jak myslíš -)) hodně zdaru s blind akcí ;)
Bandpass si taky nevycucáš s prstu a hodně lidí ví,co umí šopatně vypočítaná ,bedna ... "dotrhá ho jak hadrovou panenku"
Zatim si fakt nikdo nestěžoval a když chceš takovou přesnost,tak uzavřenku a nemusíš nic řešit :))
neber to vezlym,a proč nejseš na fb,stačilo napsat :)