Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Vyber 2 din autoradia

o Navštíveno 3530x o
o 27.11.2012, 13:56 | schimi
Ahojte,
Poprosil by som vas o radu pri vybere 2 din radia do mojho auta. Je to Mercedes C (W203). Uz dost dlhu dobu hladam a neviem si vybrat.
Moje zakladne poziadavky su:
- ovladanie z volantu (s original tlacitkami)
- zadny vystup na USB s kablom (nie na panely)
- nenapadny design (idealne aby autoradio neodstavalo od panelu ale bolo zarovno)
- osvetlenie tlacidiel v bielej alebo bezovej (aby sa zhodovalo s osvietenim palubovky :-)
- cena okolo 350 € (najlepsie pod)
Za tuto cenu asi navigacia v cene nebude (jedine ten Scott), ale keby nahodou tak sa nenahnevam :-)

Tu je moj vyber:
ALPINE IVE-W530BT
[ Link ]

Alpine IVA-W520R (tu je vyssia cena)
[ Link ]

Autorádio DVD JVC KW-AV50E
[ Link ]

JVC KW-AVX640
[ Link ]

JVC KW-AV60BT
[ Link ]

Scott DNX-2100 GPS
[ Link ]

Vopred dakujem za vase tipy a postrehy
Schimi

o 28.11.2012, 07:24 | Error23tek
[ Link ]
ja mam todle v oktave a sem spokojen
o 28.11.2012, 09:14 | schimi
Dakuejm za presunutie temy :-)

Error23tek: Ta cena je lakava, ale co je to za vyrobcu, aky to ma zvuk, ako funguje navigacia, ma to zadny vstup na USB, ako je na tom ovladanie z volantu?
Dik Schimi
o 28.11.2012, 09:32 | Error23tek
ovladani volantu nevim usb ze zadu to nema jen redukce na usb vyrobce fakt nevim koupil sem to od znameho cca dva mesice jete za 4litry takze sem to neresil gps nevim nepouzivam mam to jen na hudbu a dalk ovladac je dobry
o 28.11.2012, 09:37 | Error23tek
ale ten displej je takovy nic moc reaguje az jak na nej zmacknes vice na takove lehke zmacknuti nereaguje jeto cina cosi budem povidat az seto posere pude pryc a se zvukem sem maximalne spokojeny mam vymenene repraky dva zesaky a hraje to fakt pekne
o 28.11.2012, 09:41 | kral007 (eXtrem-audio.cz) (M)
cina jako prase, vyhozeny penize
o 28.11.2012, 09:51 | schimi
Dik, precital som si uz aj ostatne temy o tejto znacke. Takze to nebude nic pre mna :-) Chcem nieco, na co sa mozem spolahnut a vydrzi mi najaky ten rok.
Mozte mi napisat teda, ktore z tych co som dal je to naj, popripade vase tipy v tejto cenovej kategorii.
o 30.11.2012, 08:54 | schimi
Vedel by mi laicky niekto vysvetlit aky je rozdiel medzi tymi dvoma Alpinami a JVC (zvuk, ovladanie, nacitavanie CD, USB? Aby som mal lahsi vyber aspon z toho co som navrhol :-)
Dakujem
Schimi
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3561 sekund.