Ahoj, omlouvám se že tady zase zaclánim, ale momentálně dost řeším obměnu zástavby a rád bych se vás zeptal na názor...
Mám zesík PDX-5 kde výrobce uvádí výkon 4x75+300W, na netu jsem dohledal informaci, že tenhle zesík má reálnej naměřenej výkon 4x100+400W což je hodně příjemný zjištění.
Ten zesík mi pohání přední repro DLS Nordica 6.2 (zatížitelnost 100/180W) a zadní repro DLS PS6. Jak na vás působí tahle kombinace digitálního zesíku a high-end repro Nordica? Není to pro ty repro potupný?
Jako sw mám zapojenej JL 12W3v2 na 2 ohmech. Hraje to hodně dospěle a i hluboko, ale pořád mám takový nutkání to obměnit a to buď za 12W3v3 a nebo za Focal 27 KX kterej by k tomu zesíku perfektně sednul výkonově a zvukově by se určitě hodil k Nordica
odkaz na sw zde
[ Link ] Ale potřeboval bych vědět jak tenhle subwoofer Focal hraje. Myslíte že to je vhodná obměna za JL s ohledem na zesík a ostatní komponenty nebo je lepší zůstat u JL a neřešit?
Ve hře je obměna za Audison LRx 5.1k. Chci teď předělat zástavbu tak je ve hře i obměna komponentů, ale za PDX-5 jsem dal 14 tisíc a výkonově na tom není nejhůř, vzhledově je pro novou zástavbu hodně zajímavej... když ho prodám tak za něj dostanu sotva polovinu.
Děkuju za postřehy