Navštíveno 4510x

01.12.2012, 11:10 |
rebel | Upraveno: 2012-12-01 11:13:22
tu je uryvek z verejne komunikace .
Jedná se o moji bednu z roku 2010 v passatu .bedna ladena na 48 nevim kde chodi na ty nesmysly.
Zdar Milane
Ta bedna je predelany mikesakovo dilo.
On tam mel sterbinu ladenou na 67hz a to na hudbu dvakrat nebylo,proto sem ladil sterbinu na 42hz,auto ma 47hz podle vlnovy delky odhad.
Na 67hz to bylo takovy ukopany a v ty dobe sem mikesakovi veril ze je dobra na negry,ale nebyla a neumel sem merit.
Umel sem se softem basbox6pro kam sem nacpal hodnoty od vyrobce a tim sterbinu predelal ale spatne a bedna hucela.
Ty sam si mi tenkrat napsal,postav na to bandpas.Kdyz simuluju bp bednu vzpomenu si na tvuj koment,a jako totalni novacek sem veril radam vsech i kdyz bych dneska na par veci nepristoupil.
má odpoved :
flesiku :
Hele ty mi příjdes ale totálně natvrdlej a koukam vis uplny hovno kdo co mel a jak to mel .
1) bedna od mikesaka byla ladena na 48 hz kdes vzal 67 nevim si mimo a to uplně
2)mikesakova bedna byla puvodem odeme opět si uplne mimo jako vždy
3)ta bedna byla ladena aby mi v tom pekne hrali negríci a aby to tlačilo na emma
4)bedna byla mojie vyroba prace a na tom zabrala cca rok než sem to naladil jak to ma bejt a pak to mel liška a ten to dal mikesakovi a ten to pak prodaval za lisaka cili opet meleš hovna .
5)flickova bedna je ta od mikešaka lol ty si debil .jak by se vesel 38 wofer do bednay na 2*30 wofer to je patrne s fotky asi seš i tedy uplne slepej.
6) kdyz o mejch vytvorech vis hovno nepis kazdymu kde co o mě kdyz o tom nic nevis uz o me pises trem lidem jen co vim ja uz me začinaš srat . jen placas neco o mejch bednach a priitom o nich vis jen z fotek nikdy si me nevidel moje auta neslyšel a jen kecaš kraviny .
Nikdy si nic neudelal a nestvoril a nestvořiš. jdi se uz lecit .ja program na bednu používam jen tak pro zaklad stavby ostatni se odviji od typu auta ale o tom ty nevis ani kkt
s pozdravem milan
Veřejná komunikace pro nekomerční učely

01.12.2012, 11:12 |
rebel a nehlede na to ze tam byl natrubek a bedna byla na 2*gzpw12spl
Fleshiku vyjadri se k tematu a neudelej ze sebe blbce prosim

01.12.2012, 11:14 |
rebel Raději od jeho faktu a vyrobku obloukem dále
Díky za upozornění!
Chtěl jsem si nechat přes něj zhotovit domácí kino....
me psal taky ,ale ja nejsem eroticka seznamka pro retardovany

01.12.2012, 11:50 |
kis banda idiotu, v minulosti dělal kokotiny to vím ale nechal jsem si vypočitat bednu u něj a naprosta spokojenost !!!
kis prijd me to rict do očí jo .... nebo me dej adresu se stavim jo nemam problem !
Pro Flashe me laskave uz nic nepis a neobtezuje me !!!
Pro Kis ty nebud drzej chlapecku nebo by ti mohla prilitnout facka ...ja na to penize mam abych ti platil marodny ,obavam se ,ze v Tvem a Flashove pripade mela byt interupce povinna ,.Tecka
kis-a scim si presne spokojeny?Rozved to...

01.12.2012, 11:59 |
CRK neví, nebude vědět, tak to zbytečně řešíte...
Flash je asi bratr Zeleno bílé krve... Akorát on jede v hudbě jinak si to nedokážu už vysvětlit...:-!

01.12.2012, 12:40 |
rebel kis dej sem foto fleshovi prace konečne se nekdo ozval kdo se nestlydí su p sem
A nebud hubatej proč by sme meli bejt idioti koukni se do zrdcadla :-o
To bude špatnou výchovou mě rodiče učili nebud hubatej na cizí lidi

01.12.2012, 12:42 |
rebel crk: Schejby: mas recht
Pepe : jj tak tak to se neříká

01.12.2012, 12:46 |
kis che hce :D jo až se stavím za kamošem hodim sem fotec. Jinak jen mě sere jak ho furt uražite proč ho nenechate bejt? jen dělá co ho baví. Jinak bylo to dělaný pro PB M12 chtěl jsem aby to i tlačilo a zaroven i basovalo přesně mě na dalku poslal parametry jak bednu udělat
a fles ma dalsi nick menuje se kis

01.12.2012, 13:42 |
rebel Kis:Vitej mezi nami ochrance hloupich a naivnich

01.12.2012, 13:43 |
hoff fles plodil ve 3h rano na db forum. . .takze musime pockat az se vzbudi a treba se zas dozvime nejakej slint.

01.12.2012, 15:55 |
rebel No hofe diky za info sem se tam dozvedel ze dela bednu nejak podle te moji lol ale jak kdyz ji nevidel v realu ? no lollll

01.12.2012, 16:00 |
vypuk | Upraveno: 2012-12-01 16:00:55
vedle

01.12.2012, 20:46 |
Toxxx kis: V sobotu mam cestu do Brna pokial viem si odtial tak si dame sraz a tu bednu si chcem vypocut a vidiet;)

01.12.2012, 21:36 |
rebel Toxx dej pak vedet jak to to jede dikes :-)

01.12.2012, 21:37 |
Toxxx rebel: Urcite;)
kis: pokud máš slušnej woofer a nakrmíš ho dobře basákem tak ti zahraje a zároven zabasuje i ve špatný bedně a ty pokud nejseš vyposlouchanej tak rozdíly moc nepoznáš.
praxe a teorie je v autě uplně jiná. postavil jsem dost beden a museli se hodněkrát předělávat protože dle softu a výpočtu ok a ejhle ono to bylo na měřákách nakonec vše blbě. prostě praxe je jiná než mnlet kraviny za kompem

02.12.2012, 22:34 |
kis hoši flesh nejsem jak jsem psal bednu jsem před pu roke prdal kamošovi nenechavam si basak dyl jak 3 -4 měsice zkouším pořad něco novýho,musím se s ním domluvit
rebel:milane proc sem nenapises ze to byl tvuj omyl? Na meilu si videl sam ze to neni tvoje s plexi ale dtd s cervenou barvou a ta mela fakt 62hz,sam si mi psal ze nebasovala..ted se vyjadri ty.
pepe:hele zadnej gay ani gseznamky nevedu,ale u tebe na fb sem se taky zasmal jakm myslis na kozy nebo deuce bigellow,a co teprve ten zkerovanej borec u sporaku,nevim no a thorn do xsary nepude neboj :D :D
Kise nech,je to mladej kluk co se me zastal,a jestli melu hovna tak potom ses chytrejsi jak ing Sykora a jeho tvrzeni a laborace posilas do riti ..
All:dom kina nedelam jen subbasy.horny,br,bp atd ;D
kalin uz nekal,vis co si napsal? Kdyz mas wofr a nakrmis ho poradne basakem.
Milej hochu,to co si napsal ti hned vyvratim.
1.neumis si zmerit basak a tak proto ti simulator neda presny vysledek.
2.asi ho neumis pouzivat.
3.neumis si zmerit naladeni bedny.
Priklad.
Meril sem to RE.
Podle tech hodnot mam presnou bednu.
Jak zmeris doma ladeni horny ? Chci te videt,tak jen aby si byl v obraze hochu.
Když tady furt píšete kdo co komu napsal to neni veřejný , email neni veřejnej ani osobní ale SZ soukromá zpráva, to jeejdno .čert to vem ale tohle si taky napsal vzpomínáš ??
Tak začnem pěkně po pořádku
milanturcani@seznam.cz
"lodni lak je good ten pouzivam ja na ozvucnice a na laminovani .Jj to jo mozna ano s alpinama jo ta byla jinde taky mu to nebasovalo tenkrat to je pravda a nebasovalo diky vyšší frekvenci"
Aha, tak kdo se splet hmm a co teprve tohle :)
Milan:
přez 60 h je na piču to je onicem
A ojakou že se to jednalo bednu ? žádná mdf,žádný plexi, byl to tenhle výtvor Mikešáka a neřikám že nehrála,ale šla prostě vysoko, škoda že sem kdysi neuměl měřit,je to nějakej pátek :)
Bedna byla potažená kobercem a vnitřek byl pěkně vylitej barvou červené barvy a náběh na štěrbinu hodim v druhym foto.

Je pravda že vítr z ní šel slušnej i při menšim vybuzení..ale jak psal milan ( 60hz je o ničem,na hovno) a taky to bylo na hovno,i když mi mikešák řikal ře na negry to pravý,teď už vim a myslim si svoje :))
bedna po sundání koberce

Tady jetedy bez koberce a řešilo se jak jí naladit níž.

04.12.2012, 10:14 |
FlasH AHC | Upraveno: 2012-12-04 10:24:31
Protože sem potřeboval místo v garáži,musela jít do kůlny,kde jí asi moc dobřenebylo ... to bílý je tenký molitan,používáme to na štočkový válce na tisk :) super těsní
V tý době byla bedna naladěná takhle Port 35delka, 5 šiřka, 70 hloubka ... 30hz cca . Bedna hrála fakt nízko ale basy byly uhučený. To je tak všechno.
Tohle bylo z hecu jak to dokáže hrát na 28hz, bedna byla moc velká a port taky,takže tobylo takový hluboký,nehučelo ,ale jedna 12 " na 94L bednu byla fakt málo a ty basy byly fakt pekelně nízko .

04.12.2012, 10:20 |
FlasH AHC | Upraveno: 2012-12-04 10:25:06
Tady je muj první svařený port , síla 4mm , material ABS Plast, vařený na svářečce plastu v práci,asi by stačilo i lepší lepidlo. pruměr 15,2cm a delka 35cm ..
Když nebyloco dělat :))

Jo preklep ve vete pisu z mob a nekontroluju to. Nakrmis ho samo zesem. Napsat o me to cos napsal tak ses fakt velkej frajer. Samozvanej odbornik co polovinu nazoru nekde vycet.
Kallin': nikde nic nečtu,všechno co sem napsal mi prošlo pod rukama...
Pane bože flešíku flešíku dáš mi podpis když si pro něj přijedu?Myslím že bude mít větší cenu než od Ronalda