Navštíveno 3322x

02.12.2012, 16:21 |
Komba Čaute,mam tohle rádio už tak 5let,jsem sním absolutně spokojený,ale v poslední době začlo vypínat při hlasitý hudbě na USB.Když hudba hraje z USB,přidám hlasitost na 30,tak mi to buď okamžitě nebo po chvíli utne přehrávání a USB začne znova načítat.Když to hraje potichu tak se nic nestává.
Dřív jsem myslel,že je to přehřátím,ale dnes jsem h ovyfoukával a byl ostudené.Díky za rady :)
zkontroluj si napájení... mně to dělaly slabý kabely...nejdřív napájení z auta a potom vyměněný repro kabely a byl klid :D
Jo kamarát mnel taký takovy problém. A delalo mu to to že mnel blbe ukostrenie. Ale muže to taký delat slabá batérie(malo amperova) a nebo tenkej plusovej kabel. vytahni autorádio a skús priamo napojiť ješte jeden kabel od minusu jen tak ho priložiť na kostru autorádia.

03.12.2012, 19:46 |
Komba Ty jo kabeláží se mi to nezdá,protože to nedělalo tak 4roky,ale až teď je to horší a horší.Zkoušel jsem to solit na CD a to hraje pořád a repráky se můžou zbláznit.A zase jsem to ráno zkoušel na USB a zrovna nic... jako zkusim projít i ty kabely,zda se neuvolnili spoje.
hele mě tohle dělal pioneer a nakonec jsem zjistil že se rádio šileně přehřejvá při větší hlasitosti :)