Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Doporučení na kapík s elektronikou

o Navštíveno 2931x o
o 02.12.2012, 23:58 | Cormi
Hledám cenově dostupný kapík s elektronikou, takovej co se nemusí zapojovat přes odpor! Když mám zesík s výkonem 1,6kW bude mi k něčemu 5F kap nebo je to úplně zbytečný? Čim víc faradů, znamená to že tim víc energie dokáže uchovat nebo to má uplatnění jenom při odpovídajícím odběru? Palubní napětí určitě kolísat nebude, spíš mi jde o to abych šetřil baterku a případně abych měl víc šťávy když budu hrát bez motoru. Vzhledově bych si představoval alespoň něco jako je ten Zealum, bude zapuštěnej v podlaze. Vstup i výstup bude 35mm2, měl by mít odpovídající vzhled. A cenově do 3, max. 4 tis

Díky

foto k příspěvku  od Cormi

o 03.12.2012, 00:28 | trueno
Neusíš je nabíjet přes odpor ,ale moc jim na životnosti nepřidáš :o) , ty co se nemusely takhle nabíjet a udělaly to samy tak těch moc nebude ,dělal to tušim brax ? jen vim že ten cap stál kdysi 15 tis :-D ,ale možná že nemám takovej rozhled a vyrábí to ještě nekdo
o 03.12.2012, 08:41 | Pavel 528
kup si radeji poradnou baterku a kabely a na kondik se vyprdni-vyhozene penize
o 03.12.2012, 09:12 | Tendr
Jako Pavel, řeší se to tu už snad 10 let a pořád dokola, žádnej kapacitor ti energii z baterie neušetří páč samozřejmě co ten kondenzátor ze sebe vydá, to někde musí vzít a ze vzduchu si to nevezme...
o 03.12.2012, 09:21 | Seat Power
presne tak,kdyz chces hrat bez motoru tak jedine poradnou baterku/ky
o 03.12.2012, 12:07 | Tuner#2
Já Tě to říkal ;) Na CAP zapomeň.
o 03.12.2012, 13:40 | Luke-Jeep
Ale jo - ber to jako kravinku navíc... Aspoň lidi čumí co to tam máš za bombu :-))) jinak maj hoši pravdu :-)
o 03.12.2012, 13:48 | Cormi
ok udělám to jinak, konečně se dokopu ke koupi Optimy Yellow a bude :)
o 03.12.2012, 14:36 | rebel
kapik nekupuj .
Pokud kapik tak jedine nějakej na vzhled,že tam blikají nějaké čísílka jinak to je oničem.

Lepší maš misto kapíku koupit bud jendnu pořadnou baterku viz powercel a její obdoba a nebo přidat jinou třeba k zesíku .Dá ti to omnohem více jak kapík ten je jen na paradu dobrej
o 03.12.2012, 16:44 | dragoczskill
Tady máš "kapík" do 3 tis ;) [ Link ]
o 03.12.2012, 19:55 | J.O.G.I
Kap je na dvě věci.Kup tu optimu já jí man a max spokojenost.
o 03.12.2012, 22:07 | ivls | Upraveno: 2012-12-03 22:09:02
ten kapik, co mas na fotce jsem mel ve sve prvni instalaci a posledni, kterou mi delal nekdo jiny, nez ja

- ted uz nemam a mam, jak pises yellou optimu, jako baterii druhou na autohifi a maximalni spokojenost
o 04.12.2012, 23:06 | noclue
ked kapacitory tak brax, audison. Treba zacat dobrou startovacou baterkou a kabelazou. Potom pridat druhu baterku na hifi, pripadne cez rele. Ked ma niekto zosik s extra vstupom na kapacitor (tie moje thesis svine to maju) tak sa oplati este kapacitor, lebo je zapojeny za poistkou. mat cap a potom poistku v zosiku je uplna chujovina, odporom tej poistky uplne vynulujes prinos capu.... A to mam na pureSQ :)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3445 sekund.