Navštíveno 3262x

Uvažuju o změně do kombíka, požadavek je co nejmenší ozvučnice, ale 8" v uzavřený mi nestačí. Má/měl někdo v nadpisu uvedenou kombinaci, popř. srovnání s něčím?
Díky za názory.
Jelikož jsem se tady moc nedozvěděl (kromě toho, že mi přišel mail od Flashe) :D, tak jsem udělal co? Tak jsem si tu P8 v BR koupil. Prozatím napojená na Genesis P4, jsem docela překvapenej, jak to i na slabším zesilovači hraje.

13.02.2013, 11:53 |
Toxxx Vencaf: Kamos ho mal v Alfe 156 sedan a nebola to mega parada ale na doplnenie bassu dostacujuci:)
Vencaf: o P8ce v br sem ti nepsal :)
kral007 (eXtrem-audio.cz): ale 1. předtim žádnej nebyl ;)
FlasH: první mail jako reakce na můj dotaz ohledně P8 byla tvoje nabídka nějaký 12" Alpiny, což jsem nějak nepochopil. Dnešní mail obsahuje návrh na podle tebe vhodnou ozvučnici o objemu 30litrů. Kdybych měl místo na 30L ozvučnici, tak si nechám 12" RF co mám doma a neřeším 8". Nicméně P8 mám v originál ozvučnici a vyhovuje mi to. Ale dík za snahu.

13.02.2013, 23:08 |
FlasH AHC | Upraveno: 2013-02-13 23:13:37
Vencaf: protože si sháněl woofr do malý bedny a alpina podle grafu maká v uzavřence do 30L ... ta P8ka je dobrá, taky tam nemáš jen jednu bednu,ale víc. Výrobce udává 14,5L + basreflex 7x15 myslim. To vychází na nějakých 60hz ,proto sem ti psal jestli se ti to líbí a hodil sem ti další kombinace,třeba 19L a br 7x13 55hz ladění, F3 -35hz :) jj tak neni zač :)