Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > nechci delat dilinu ale....

o Navštíveno 3106x o
o 09.12.2012, 15:17 | spek3d
co si mam predstavit pod pojmem repro v aktivu??vejska a stredobas kazdej zvlast na zesik?vcem je to lepsi nez obyc zapojeni?

o 09.12.2012, 15:33 | Midnite
ve zkratce máš mnohem více možností nastavení díky procesoru, který je potřeba (buď sólo a nebo v rádiu).. možnost nastavení časových korekcí atd... :)) je tu dost témat o aktivu, tak si je pročti
o 09.12.2012, 16:04 | db-marek
no rataj s kablami od zosiku ku reprakom cize kazdy kanal jeden reprak ......ale neries to vibec ked nevies ani o com je rec....
o 09.12.2012, 19:22 | Augi
Midnite: Myslím, že zbytečně mateš s tím procíkem ;-) Když to nebudeš hnát do extrému, tak Ti stačí aktiv na zesu a na korekce prdět. Už jsem měl několik sestav takto přes zesíky a bylo to v pohodě.
o 09.12.2012, 20:56 | spek3d
takze to chapu dobre ze pichnu i vejsky kazdou zvlast na jeden kanal?tim padem neni potreba vyhybka,kterou muzu vyuzit na muceni mlady v posteli??jinak ma to teda nejakej efekt takhle zapojeny oproti normalu,treba to hraje cistejc lepsi kontrola??dik
o 09.12.2012, 23:49 | Augi
Lepsi kontrola, delicky si urcis sam, lepsi rozdeleni vykonu mezi stredy a vysky.
o 10.12.2012, 00:13 | Midnite
Augi: no já myslel, že chce active na úrovni :), tak se omlouvám
o 10.12.2012, 06:39 | Davados
Potkal mně Pepe689 a chtěl slyšet jak mi to hraje a řek,že je to hrozný :D já myslel,že to hraje dobře :),no a jelikož sem měl výhybky za rádiem,tak mi je doslova vyškubal,přezapojil,na 9815 přepnul na aktiv a... Pro oba neskutečnej rozdíl k lepšímu a zpátky k pasivu bych nechtěl :)) a to mám jen jak řekl Pepa falešnej aktiv.A9815 a na něj zapojený kompa Spectron a já se usmívám a podupávám si ( na SQ nahrávce,blbě nahraný cd je znát) a to nemám ani vytlumený dveře.Fakt to hraje o dost líp jen tím přezapojením.Díky Pepo :) P.S jedinou hudbu sem slyšel u Pepy a ten je jinde,tak nedokážu posoudit jak to má znít,ale mě se to líbí (a líbilo i předtim :( )
o 10.12.2012, 12:58 | Q
"potkal mě Pepa" :-))))
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3402 sekund.