Navštíveno 4128x

Ahoj příznivci autohifi.
četl jsem si tu o firmě CAOS unlimited. Po přečtení článku jsem se velmi rozmýšlel za si zakoupit COMPACT12 + RAPTOR II. Po připojení na Alpinu jsem byl poměrně mile překvapen. V mé Laguně II grandtour to dokáže udělat i docela ,,rámus". Osobně jsme to přebíral od pana Kučery a ten ve svém autě měl zapojenou sadu KS6003 a za ty peníze co to prodávaj to hrálo krásně, ve předu velký 20cm basák, v zadu středobasy 16cm a do dveří prý dodělával výškáče a ani jsme nepoznal že to není originál.
Máte někdo s CAOSEM ještě nějaké zkušenosti?

15.12.2012, 18:03 |
CRK To má bejt nějaká "recenze"? :D
Jinak, jestli to dělá "rámus", tak to neni úplně dobře :D
Ne recenze ne. Nebo možná ano, ale v autohifi se až tak moc nevyznám, ale ucho mám poměrně citlivý tak poznám jestli to chrčí atd. Jen mě hlavně zajímalo jestli má někdo zkušenosti, jelikož bych rád zaplnil kufr něčím větším a CAOS se mi zdá jako favorit když vezmu porovnání cena X kvalita.
To je ale bleskový výpad :)))
Spíš to beru jako takovou otázku do éteru jestli CAOS ano nebo ne? Jestli v tom vidíte nějaký potencionál

15.12.2012, 18:45 |
tazman | Upraveno: 2012-12-15 18:47:39
ve předu velký 20cm basák, v zadu středobasy 16cm hm sq jak víno :) mno nicmeně k otazce..neznam,neměl v rukách,neslyšel... a po té co tu proběhlo na foru nedůvěřuji ;)

15.12.2012, 19:09 |
wenk Tak já mám, sem s nimi spokojenej.
Přesně jak řiká TAZMAN koupil sem sub. a potom co se tady rozjelo, sem se fakt bál co přijde a nakonec super a byl sem překvapenej za ty peníze super. Předání taky osobka.

15.12.2012, 19:55 |
JA proč mi ten slovosled někoho připomíná :-)))
JA: Však jsem psal BLESKový :))
Zajímavý že to tu chválí lidi, co maji maximálně týden starou registraci účtu. :)

15.12.2012, 20:07 |
wenk tak já se regnul, kvůli tomu flamu tady, abych se jich aspoň trochu zastal. Nic víc nic mín, předtim sem tady registraci neměl.

15.12.2012, 20:14 |
JA walish
sem nějakej zabržděnej...
Jeden Flash a druhý prodejce těchto skvostů? :))
Tak pokud si někdo z Vás myslí že jsem ten Flash tak to potěš prdel. Podle toho co jsme četl v jiným topicu tak ten člověk musí bejt uplnej blázen. Jednou říká něco a za 5 minut uplně neco jinýho.
guerilla marketing :) :) :)
kua, když je to takovej vodvaz tak já si to snad taky koupim, abych nebyl pozadu... ten U-Dimmension už mi nějak přestává stačit, potřebuju pořádnej SQ rámus ;)
Taky začínám litovat, že jsem do auta našrouboval to, co tam mám.. :-)

16.12.2012, 05:09 |
tygrm taky chci mít tenhle OCAS, tak vyměním svý Alli 12:)
tygrm-- tywoe ted sem malem spad ze židle :-))))))))))

18.12.2012, 18:52 |
rebel lol triple flash :-)
nn nejsem to ja.Muj nazor jasnej na bordel pro mlady kluky dobry ale to je tak vsechno.
Meril sem pres 50subu a nejhorsi cisla mel caos,qt 1.88 paralelne jasne řika china ala spl,silversonic a jiny top aukro audio.
Tom je spolumajitel a wenk neznam. Takze si me neberte do. Pusy. A vsem preju opozdene vesele vanoce. :)

26.12.2012, 01:13 |
FlasH AHC | Upraveno: 2012-12-26 01:18:20
podle mereni nekolika tesel,subu i tomova RE Audia si myslim ze to sedi a jezisej mi nadelil laboratorni zavazi a merak rode s krivkou na baterie,lepsi jak fantom 48v u ecm.
Vsem preju vse nejlepsi do noveho roku i firme caos :)