Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > oprava Genesis q200x

o Navštíveno 3426x o
o 20.12.2012, 21:31 | kovvalsky
chalani potreboval by som helfnut mam hore spomynaneho genesisa ale sem tam pri vacsom otrase v aute alebo niakou inou neznamou silou my vypadne vyska a potom znova naskoci
tak som dumal co tomu je a prisiel som nato ze tie potenciometre co su vedla toho 1a2 kanalu kde sa zapaja RCA tak pri pootoceni zacne vyska strasne praskat ale ked sa s tym nehybe hra to cisto
neni niekto zo Slovenska kto by sa nato mrkol popripade niekto v okoli Zlina nechce sa my to posielat do CR kazda rada je vytana

foto k příspěvku  od kovvalsky

o 20.12.2012, 21:39 | ivls
co Siggi v Blave?
o 20.12.2012, 21:42 | Midnite
a nemůže to být jen kontakt? :)
o 20.12.2012, 22:57 | kovvalsky
kontakt? hmmm a ktory ako myslis? ako RCA ktore je zapojene? no to asi nie lebo ako vravim od prvej chvile som postrehol ze ten potenciometer je akysi divny ale hralo to tak som to neriesil az dovtedy pokial to nezacalo vypadavat
to myslis tohoto cloveka
Siggi_z_BA ?
o 20.12.2012, 23:14 | ivls
to kovvalsky
jasne,
Siggi_z_BA (číslo: 2225)

- pokud je pro tebe na dojezd, tak se s nim domluv
o 20.12.2012, 23:15 | kral007 (eXtrem-audio.cz) (M)
Jojo siggi z powersoundu
o 20.12.2012, 23:22 | kovvalsky
mozno medzi sviatkami by som isiel cez BA tak by som tam asi skocil este vyskusam zajtra s tym potenciometrom potocit ci to bude robit aj na ostatnych kanaloch
o 24.12.2012, 22:19 | kovvalsky
problem vyrieseni chyba je vo vyskaci ach......
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.307 sekund.