Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > vyskac Focal TN53 prestava hrat

o Navštíveno 3040x o
o 24.12.2012, 22:18 | kovvalsky
chalani potrebujem helfnut uz som zistil ze chyba neni v Genesise co my vypadaval vyskac ale chyba je v samotnom vyskaci asi je chytena cievka a asi sa zasekava lebo ked hra potichu tak vypadava a sem tam zachrapci ale ked tomu vytnem tak to hra viete my poradit ci sa to da opravit alebo to mam rovno zahodit

o 24.12.2012, 22:36 | 323Marty
Někde bude studeňák, když do toho pustíš víc proudu, tak to jde, ale když to má malý napětí, tak to nehraje. Přepájet všechny kontakty?
o 25.12.2012, 11:23 | kovvalsky
dneska som to pozeral tie privodne kable plus-minus su vporiadku len sa domievam ze problem bude v tom malickom kabliku co ide od toho plus-minus ku cievke lebo ked som to letoval asi mesiac dozadu pri letovani sa my pokaslala letovacka a tie kabliky som asi niako poskodil a prejavilo sa to az pocase da sa rozrobit ten vyskac? a ked hej tak ako? alebo kto by to vedel opravit?
o 26.12.2012, 12:21 | kovvalsky
dneska som tu malu svinu rozobral lebo som si myslel ze bude chytena cievka alebo tie kabliky plus - minus co idu na membranu ale vsetko je to ako nove ziadny naznak poskodenie alebo zhorenia ach..................
o 26.12.2012, 12:51 | Wladimi518
sorry za OT ale tie výšky boli určite zasa 5 korunová kúpa....
o 26.12.2012, 17:28 | kovvalsky
coo? kupoval som ich od stana-Toxx a kostovali 100 euro skoro nove vysky vsetko bolo super az doteraz niekde sudruzi z ndr udelali chybu :-D a neviem kde ale ako vravim rozobral som tu vysku a vyzera uplne neposkodene vsetko cievka , membrana, kabliky vsetko OK tak nechapem jedine vyskusam prepojit kable na zosilovaci nie RCA ale plus minus keby to robil zosilovac ale nato moc nevsadzam a potom uz neviem
o 26.12.2012, 18:23 | teľa
Noo, nechcem poučovať, ale jedine čo ma napada, je
ten tenky drôtik (vinutie cievky) ktorý je smaltovaný,
a ty si ho asi zacínobal na ten smalt, a možno preto tam
raz kontakt je-nie je? Chce to VELMI opatrne oškrabať
konce /drôtikov/ a znova zacinovať. pripadne by som ju zobral domov a napojil na home-audio (cez vyhybku) a nechal hrať aj niekoľko dni aby si vylučil zosik.
o 26.12.2012, 19:33 | teľa
Oprava:vylučil TRASU zosik kable Vyhybka vyškač
o 26.12.2012, 21:05 | kovvalsky
trasa je radio - RCA - genesis - kabel - vyskac
o 26.12.2012, 21:32 | ivls
prehod vysky mezi sebou a bude jasne jestli je to ve vysce
o 27.12.2012, 07:50 | teľa | Upraveno: 2012-12-27 07:56:09
Som tými blbými kecmi o trase odviedol pozornosť od najdôležitejšieho problemu: A to SKONTROLOVAŤ ČI TIE DROTIKY Z CIEVKY NEMAŠ PRICÍNOVANE CEZ TEN SMALT ktorym su potiahnté, lebo podľa môjho laickeho názoru ich maš pricinonane na smalt ktorý samosebou je izolacia,a len niekde pod tým cínom NA KONCI DROTIKA bude nejaky mizerny kontakt preto raz ide raz nejde! //Ako na to// je v prvom prispevku, na trasu sa vyser.
o 27.12.2012, 23:06 | kovvalsky
no takze dneska trapenie pokracovalo vymenil som cele RCA za druhe a zacalo to robit stale vypadavala lava vyska tak potom som prehodil vsetko na 3a4 kanal sem tam vypadla aj lava vyska ale zase prava pernamentne tak som rozrobil toho genesisa vyzera ako keby ho niekto teraz poskladal ani najmensi naznak poskodenia niakej suciastky takze co my ostava ked som vylucil RCA,zosilovac,vyskace no jedine kable ku vyskacom alebo ze by radio ????? zajtra to hodin na Helixa a ked to aj tam bude robit tak som v koncoch
o 28.12.2012, 11:50 | Směty
Prohoď repra mezi sebou, jak už tady psaly jiní, pokud to bude dělat na stejné straně může být chyba za výškou pokud se to přesune na druhou stranu hledej problém ve výšce..
o 30.12.2012, 12:56 | kovvalsky
dneska som to hodil na ten helix a zatial vsetko funguje ako ma som zvedavy co s tym genesisom asi bude musiet ist do opravy :-< zrejme je tam posrana niaka suciastka a ta robi blbosti
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3064 sekund.