Navštíveno 4325x

Tedko jsem akorád uklízel věcí po stěhování a narazil na časopis car a hifi, co jsem předtím odebíral. Četli ste ho někdo? škoda že přestal vycházet, podle mně se v tom dobře četlo :)
pokud mas nejake cisla,klidne neco odkoupim.
seat: právě že si ho nechám :) chtěl jsem si tenkrát po novym roce zaplatit předplatný a oni ho přestali vydávat :(
a sakra, hoši to neprodávají tak 3roky, možná i víc, taky mi doma leží pár kousků v postely
Joooo, taky jsem včera hledal jedno rádio , autohifi byl náš první caraudio časák a na naše poměry nebyl vůbec špatnej , dostalo se mi do ruky jedno číslo a osud sem měl spečetěn ale nakonec podle mě nedokázalo konkurovat carhifi a postupně se přestalo vydávat, potom jsem nerazil na další magazín ,a to slovenský auto-hifi ,ten byl super, články , testy ,to jak popisovaly poslechový zážitky ...... no ty nadšence co to měly na svědomí bych strašně rád poznal ,chvíly se prodávalo i přeložený do češtiny,ale i tohle už asi taky nevychází ani na slovensku...
A poslední bylo car hifi co začalo v roce 2004 ,překládaný podle německý předlohy a to se vydávalo nejdýl a je nejvíc čísel i když už taky nejni
No jo , internet je super ale bez těch časáků nějak ztrácim přehled o novinkách a kvalitě a vůbec ,je to škoda ......

Možná dřív to bylo zajímavé počtení.. Teď je to jen předváděčka produkce německého Audiodesignu..
Jo taky mám celou sérii Auto-hifi + nejakej ten Carhifi a 2 ročníky slovenského autohifi SK ,kterej sem i odebíral a přišle mi nejlepší na počtení :)

01.01.2013, 11:44 |
cin A kluci vychazi teda neco u nas nebo ne ? Jsem amater a rad bych si neco o tom precetl, abych byl trochu v obraze
Taky jsem odebíral, nejdřív vášnivě četl a pak se povedlo i prezentovat auto a nakonec ještě napsat i pár recenzí na nějakou hifi věc :) Škoda že teď nic neni...
jsem čet jen car a hifi ale je škoda že už se nic nevydává :(
Ani nevím,že nastal konec.. Asi tím,že jsem mimo tento obor již cca. 3 roky.. Neupadá to celkově zájem lidí o autohifi?? Co se týče lidí kolem mě,tak už do toho nikdo nedělá tak jako dříve.. Tady těžko soudit,páč do této sekce nechodím..

01.01.2013, 17:50 |
Seat Power | Upraveno: 2013-01-01 17:54:28
osobne si take myslim ze to upada,me osobne toto uz neprijde ani jako autohificlub,jestli sem pribude jedno dve vlakna ohledne carhifi denne je to celkem uspech,ale v ostatnich sekcich se resi porad neco,nechapu proc je tu treba sekce tuning kdyz na to jsou preci specializovana jina fora.

01.01.2013, 19:09 |
ivls jj, taky jsem kupoval - dokonce i mel zaplacene predplatne
no a casem jsem zjistil, ze temat, co by me zajimaly je cim dal tim mene a odhlasil jsem

02.01.2013, 22:43 |
cin je to asi drzost, ale nepujcil by nekdo treba nejaky cislo, zvlaste s clanky a fotkama kde se resi muzika do O1
SEat power: já bych měl něco mít, podívu se a napíšu
mishan kdyštak sem napíš číslo co by chtěl dát pryč i já bych nějaký vzal
cin: až bude čas tak není problém nazkenovat

03.01.2013, 15:14 |
mishan | Upraveno: 2013-01-03 15:19:03
dám klidně všecko, mám 27ks:
2004 - 2,3(2x),4,5,6
2005 - 1,3,4,5
2006 - 1,2,3,4,5,6 tj celý ročník
2007 - 1,2,3,4,5,6
2008 - 1,2,3,4,5,6
Autohifi-4/2004 a 1/2005

03.01.2013, 19:15 |
cin TO endru.ondra : byl bych ti moc vdecnej, jsem v tomto laik a rad bych se trochu poucil, takze az budes mit cas tak mi to prosim oscenuj, moc dekuju :-)
helet když se k tomu dostanu tak ovýkendu, pokud a tam něco budu mít nani problém hodit :)

03.01.2013, 22:09 |
cin jeste jednou moc diky :-) Jeste bych chtel poprosit jestli by se tady nasel nekdo ochotny a hlavne trpelivy, kdo by byl schopen mi po lopate vysvetlit nektery zakladni pojmy a zakonitosti, dekuju predem :-)
to by chtelo napsat z jakyho si mesta a lepsi se sejit z nekym s okoli, nebo se primo ptej na otazky urcite te nekdo odpovy :)

04.01.2013, 14:13 |
cin jsem od Jihlavy, takze kdyby se treba nekdo s okoli nasel, byl bych rad

06.01.2013, 20:35 |
z-x-r Casak byl super je skoda ze ho prestali vydavat.
A prave ty prelozene nemecke srovnavacky byly na tom NEJ presne obsahle a vse.
Tedy s tim nesouhlasim s revilem.
Jinak jestli ho nekdo chcete donedavna se dalo STARA cisla jeste koupit co jim zbylo za vyprodejovku!
Ja takto nakoupil vsechny rocniky.