Navštíveno 3165x

Dobrý den.
Vlastním vůz VW Vento (sedan), objem zavazadlového prostoru 550 litrů. Mám v tomto prostoru subwoofer: ozvučnice rozměr cca 30cmx30cm, hloubka 40cm, bass reproduktor: průmer 250cm, nom. 140W , max 400W, 4ohm. Nejsem spokojen s přenosem zvuku do prostoru kabiny - bylo by možné v "platu" udělat nátrubek (2 nátrubky) pro lepší přenos a tím pádem větší bass reflex??? Popřípadě rozměr těchto nátrubků a přibližné rozmístění? Všem děkuji za radu, J.M.
tak zkusit to muzes,ale sedany jsou proste horsi na ozvucneni,ale resil bych to spis porizenim neceho silnejsiho,nebo zklopit sedacky pokud nikoho vzadu nevozis

02.01.2013, 15:29 |
1kw Taky mám sedan a hodně jsem přemýšlel jak to z kufru co nejlépe dostat do kabiny a rozhodl jsem, že udělám uzavřenku s 10" repro které bude přímo za loketkou (přišroubované ze zadu sedačky), asi nejlepší řešení.
Jinak můžeš zkusit třeba vyndat zadní repra v platě pokud máš, Bandpass bednu s vyústěním do loketky či nějaké díry v platě, vyříznout díru v platě - čím větší tím lépe.. :)
Hlavně to chce výkon, 250w min. Musíš počítat s tím, že oddělení kufru od kabiny ti sežere 1/3 výkonu.

28.02.2013, 11:14 |
erix7 (K)
tohle resil uz hodne davno mistni Admin-Zdenek a tehdy si udelal pod platem ozvucnici ca.10 litru a do ni na plato SW-8" a tak mnel prijmne spodky v aute.