Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > subwoofer vw vento

o Navštíveno 3165x o
o 02.01.2013, 13:30 | jaris1985
Dobrý den.
Vlastním vůz VW Vento (sedan), objem zavazadlového prostoru 550 litrů. Mám v tomto prostoru subwoofer: ozvučnice rozměr cca 30cmx30cm, hloubka 40cm, bass reproduktor: průmer 250cm, nom. 140W , max 400W, 4ohm. Nejsem spokojen s přenosem zvuku do prostoru kabiny - bylo by možné v "platu" udělat nátrubek (2 nátrubky) pro lepší přenos a tím pádem větší bass reflex??? Popřípadě rozměr těchto nátrubků a přibližné rozmístění? Všem děkuji za radu, J.M.

o 02.01.2013, 14:44 | Seat Power
tak zkusit to muzes,ale sedany jsou proste horsi na ozvucneni,ale resil bych to spis porizenim neceho silnejsiho,nebo zklopit sedacky pokud nikoho vzadu nevozis
o 02.01.2013, 15:29 | 1kw
Taky mám sedan a hodně jsem přemýšlel jak to z kufru co nejlépe dostat do kabiny a rozhodl jsem, že udělám uzavřenku s 10" repro které bude přímo za loketkou (přišroubované ze zadu sedačky), asi nejlepší řešení.

Jinak můžeš zkusit třeba vyndat zadní repra v platě pokud máš, Bandpass bednu s vyústěním do loketky či nějaké díry v platě, vyříznout díru v platě - čím větší tím lépe.. :)

Hlavně to chce výkon, 250w min. Musíš počítat s tím, že oddělení kufru od kabiny ti sežere 1/3 výkonu.
o 25.02.2013, 19:09 | FlasH AHC
A nebo jako SMD :)
[ Link ]

o 28.02.2013, 11:14 | erix7 (K)
tohle resil uz hodne davno mistni Admin-Zdenek a tehdy si udelal pod platem ozvucnici ca.10 litru a do ni na plato SW-8" a tak mnel prijmne spodky v aute.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3053 sekund.