Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > uzavřena ozvučnice

o Navštíveno 2946x o
o 04.01.2013, 18:41 | hlavon
ahoj potřeboval by poradit jak cca velkou uzavřenou ozvučnicu na 2 ovaly nejde mě o žadny sq ale zas abych nedělal nějak extremně velkou nebo zas malou diky jinak to neni pro mě takže nevim co je to za ovaly akorad vim že to v platě udělany z laminatu diky

o 04.01.2013, 18:46 | Seat Power
budes je mit na spodkach oriznute nebo pojedou plne pasmo?Pokud pojedou Full tak bych dal neco mezi 8-10L pro jeden
o 04.01.2013, 18:58 | hlavon
pojedou pravděpodobně na plne pasmo ted jsou jen v platě a hraji do kufru a když sem je slyšel tak na ovaly celkem pecka tak pravě nechcu abych udělal kamošovy plato a tim je uplně zabil
o 04.01.2013, 19:04 | Seat Power
tak jestli nema v kufru subwoofer tak je nech bez ozvucnic,jsou na to delane
o 04.01.2013, 19:09 | hlavon
pravě že tam bude proto je chce dat do sve ozvučnice
o 04.01.2013, 19:36 | 323Marty
Ty jo, 6x9" už je membrána jak u 8" wooferu, to se mi zdá skoro 8-10L málo. Aby tim nezabil zbytečně moc spodního pásma. Já mám na tohle postavenou bednu, která má max 30L a má posuvný dno. Nejdřív si podle parametrů spočítám, kolik by to mělo cca bejt a pak to jdu zkoušet. Předpokládám ale, že u oválů TS parametry neznáš, takže je to spíš metoda pokus/omyl. Jestli to ale chceš mít pořádně, tak za 2m2 18mm dřevotřísky dáš pár korun, sestrojíš si prostě pixlu s posuvnym dnem a podle ucha poznáš, co těm reprákům sedí. Když je to malý, přijdeš o hloubky, když je to velký, začne to hučet a ztrácet středy, musíš udělat prostě kompromis.
o 06.01.2013, 08:49 | Sodom
Já mám pro RF t1693c 6l pro každý repro.Uzavřená ozvučnice + rouno po stěnách.Laboroval jsem s 3-7L a tohle mi vyšlo zvukově nejlíp.
Chce to prostě trochu experimentovat,jak píšou kluci vejš.
o 13.01.2013, 17:18 | lukas.novot
Mám uzavřenou ozvučnici.Co říkáte na tlumící materiál Sinus Live PDW. Pomůžed to od dunění(koupelnový zvuk)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3076 sekund.