Navštíveno 3530x

05.01.2013, 15:14 |
draky Zdravym nasel by se nekdo v okoli Hradce Kralove kdo by my premotal SW?jedna se o Em-phaser e15spl-x4 dik.

05.01.2013, 20:42 |
draky muzu az tak kolem 15teho driv to nedavam a jaka by byla cena kdyz tak i email.

05.01.2013, 20:44 |
petis Hezký. Nejdřív si domluvíš opravu umě a pak sháníš jinde?

05.01.2013, 20:55 |
draky pockej ja se jen ptam,jestly nekdo pobliz.Ten sw bych Ti posilal prez pul Republiky

06.01.2013, 00:15 |
rebel juj boj

06.01.2013, 15:36 |
hoff a bude po boji :-)
draku proc ti ho neopravi pritel flesh kdyz ti to tak pekne spocital?
[ Link ]

06.01.2013, 16:32 |
petis | Upraveno: 2013-01-06 16:34:30
Draky: jedna otázka když vidím ten zadělanej kufr. Hraješ hodně s otevřeným kufrem vid? A ještě rady od Flashe je smrtící kombinace. To nemuže vydržet žádnej woofer.
Edit: Boj? ne. jen mě vadí když človek píše na mail chce vše vedět s cenou souhlasí a pak se ptá jinde.

06.01.2013, 19:51 |
draky kufr uz zadelaej neni,a hral jsem se zavrenym kufrem.Tet je to vse jinak zadna zastavba,jen lehce uz zadnej laminat :-) Petis oprava u Tebe stale plati,v tydnu poresim dopravu a pisnu Ti na E-mail.
kolik cca vychází přemotání jednocívkovýho sw ?
že mě sem někdo donutí se přihlásit. Za to že basák shořel si muže draky sám tim, že mu naložil už předtim v puvodní bedně cca 90L 0,5ohm a samo že neměl dost proudu pač Dvoukanál na 1ohm v mustku měl odběr přes 200A ale to je jedno. Basák byl už načnutej,pač mi psal že voněl tak se prosimtě a "laskavě " do mě neopírej jů ? :D
Nevim co je smrtící kombinace, to sou ty vaše kombinace zapojený na 0,25ohm pomalu do zkratu. Všem ... neni to moje vina !!! Nikdy byc nezapojil normální baterku na nesmysl jako je hifo co má draky a hned paralelně, a co se stalo asi každej domyslí ... kontrola v prdeli,basák jak bláto a bác.

11.02.2013, 19:55 |
petis :-)))), flashy, flashy.
´´Nevim co je smrtící kombinace, to sou ty vaše kombinace zapojený na 0,25ohm pomalu do zkratu.´´
Pro tvojí informaci jsem nikdy nic nespálil. A myslím že za dobu co jsem zapojoval do O.25ohm a vysledky jaký jsem dělal jsem měl možná nárok. Jo a abych nezapomel poslední woofery jsem mel zapojený do 0,175ohm a hádej co? neshořelo mi nic:-))
Dál mi vysvětli jak muže bejt na 15´´ woofer bedna 90litru špatně? To jako že je malá? nebo jak tomu mám rozumět. A jak muže bejt na 0.5ohmech?? když woofer zapojí do 1ohmu? To mu v tak malý bedně impedance klesne při muzice na 0.5ohm?? To nemyslíš vážne:-)
Jak jsi zjistil 200Amper odběr? To jsi meřil stejným multimetrem jako Tomašovo REčko ne?:-)))
petis: nechceš se snad porovnávat s tvojí elektrárnou s kabelama jak v rozvodně proti jedný 50ce ? To že ti to vydželo je jen dobře.
S tim 0,5hm sem se splet,bylo to 1ohm a ten zesák asi víš sám klesá na učinnosti a zvedá odběr .Muj měřák stojí za hovno to vim. Taky výsledek sem neměřil timhle.
o bedně se s tebou nebudu dohadovat,tam je to víc než jasný.
Dál už to nemá cenu řešit, každej to jasně psal že na 1ohm nezapojovat,že už bude mít problémy a to se stalo.
Když si spočítáš a změříš basák při zátěži paralelní a seriový tak ti to musí dojít co se stalo.

12.02.2013, 16:21 |
petis OK. S jedním wooferem jsem jezdil 4roky. Nepočítám ladění, který je dost náročný. Ale budiž.
Když chceš srovnání s jednou 50tkou. Dobře.
Poslední stavba co jsem dělal. VW Polo 6N2, nevytlumený. Jedna 50tka plus, kostra na kastli, baterie PC3000 v 60% stavu.
woofery 2x30 a jeden monoblok 1800W při ohmu. A hadej nakolik jsem mel zapojeno? Už to tu je napsaný.
Na frekvenci do 0,175ohm na muziku 0.7ohm. Tak mi řekni kde je ta elektrarna.
Tvuj argument že woofer byl načatej z předchozí bedny neberu. Woofer z Tvojí bedny mel cívku uplne nakaši. 3/4 vynutí bylo stáhnuto z formeru v magnetu a všechno ohořelý. Drakymu to přibalím k wooferu. Takhle to nemohlo bejt z předchozí 90L bedny i kdyby se měl na hlavu stavet:-) Tohle je to tvoje ladění na negry.
Ale už končím, nemá to cenu. Woofer je opravenej, a drakyho to stojí celkem dost peněz. A má ponaučení pro příště:-)

12.02.2013, 16:30 |
FlasH AHC | Upraveno: 2013-02-12 16:36:15
Petis: myslim že to je ten zesik ,mrkni na to a vyjádři se
[ Link ] pak ta bedna nešla na negry ale na klidovej poslech všeho spíš disko atd.. Když to vezmu takhle BL při 1ohm 10Tm , při 4ohm 21,5Tm ..co dodat, ve velký bedně basák s nedostatečnou kontrolou a slabym příkonem viz X3 ( normál baterka ti nedodá to co má teď) se prostě uplandal a to neni jen moje rozhodnutí. Basák má hodnoty spíše pro uzavřenku. A protože s velikostí a laděnim rozte výchyla ,tak co tam ten basák se zesikem kterej už byl někde pod 11v dokázat... Za to nemužu adraky se snad vyjádřil,že mu to smrdělo v bedně kterou měl od začátku s hnusnym hrbem na 48hz co jen hučela . Tohle bych ti musel říct osobně pač ten woofer kouřil a smrděl v době kdy sem nic na to nenavrhnul a řikal sem a i ostatní na foru ,na 1ohm to nedopadne dobře. Když už hulil předtim bylo otázkou kdy se něco stane no ne ? ...
Muj první basák sem odpálil tim,že sem ho zapojil paralelně,neměl sem dost proudu a dopadlo to tak,že to skončilo u pavla 528,poučil sem se . Ale ty mi chceš tvrdit že malá bedna basák zabije ? Kolik lidí mělo na foru ve 100L bedně dvě 15".
Ten druhej je ok,jede na 1ohm přes eyebrid 1Y2000 a nic mu neni nevoní a jede v bedně která neni uzavřená ani basreflexová.

12.02.2013, 16:41 |
petis Ano máš pravdu.