Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Signálový RCA kabel - Stredni a vyssi rada - Vyber.

o Navštíveno 2859x o
o 06.01.2013, 20:59 | z-x-r | Upraveno: 2013-01-06 21:03:15
Zdravim panove.
Mel bych na vas dotaz.
Hledam v 5ti metru signalovej RCA kabel a nemuzu se rozhodnout.
Nasel jsem si 3 adepty a od vas bych rad slysel nazory jakej z toho vzit.
1)ACV 30.4960-500
[ Link ]

2)AIV Nejvyšší třída 630394
[ Link ]

3)Mohawk MZN-5.0
[ Link ]

PRiklanim se k Aiwu ale v par debatach tu pisl revil ze je docela tuhej a ze tam zavazi ten jistici krouzek sirokej coz se mi take nezda.

Dale zatim nevim prumery tech kabelu.
Budu rad kdyz nahodite i jine typy.
Diky.

foto k příspěvku  od z-x-r

o 06.01.2013, 21:30 | kubiik
ja jsem u toho aiv tu "rozdvojku" omotal molitanem, protoze jinak mi to bouchalo za palubkou

jinak mam 2 pary 1x2ch na prodej ;)
o 06.01.2013, 21:43 | CarMedia.cz
Aktuálně mé nejoblíbenější signálové kabely. Sice kapánek dražší, ale jsou opravdu velmi kvalitní. [ Link ]
o 07.01.2013, 18:22 | z-x-r | Upraveno: 2013-01-07 18:23:49
Revile ten kabel vypada luxusne.
Ale ona je 2zilovej. Tedy zabira skoro jednou tolik mista a to pod krytama prahu nemam misto na nej.
Proto chci jednozilovej jak zde v odkazech.

Kubiik mas 5metrove? V jakem jsou stavu?
Foto nahod.Mam zajem.

foto k příspěvku  od z-x-r

o 07.01.2013, 18:26 | CarMedia.cz
Není dvoužílovej, ale také pouze jednoduchý. Tloušťka je shodná, jak tebou poslané signálové kabely oa AIV, možná kapánek tlustší, ale nepatrně. Také se rozděluje v krčku cca 20 cm před konektory. Jen potom jednotlivé kanály jsou tlustší a lépe odizolované a odstíněné, jak AIV, apod.
o 07.01.2013, 18:29 | z-x-r
Revilohifi.cz - To je pak jina Revile. Tak jestli mi muzes zmerit prumer toho kabelu-co uz ma 2v sobe.- A kdyz mi zde nikdo nic nenebidne vezmu ho u tebe.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3642 sekund.