Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > GENESIS PROFILE FOUR

o Navštíveno 2678x o
o 08.01.2013, 17:49 | blapanbla
Zdravim
potřebuju poradit... známej mi nabízí tento zesilovač použitý za 3500 kč.

[ Link ]

Myslíte, že do toho mam jít?

o 08.01.2013, 17:56 | z-x-r
jestli je mas na nejake higend comp repro urco.
Na sub slabej.
o 08.01.2013, 18:03 | blapanbla
no vlastne je tu víc možností. Bud pude na mtx audio 100rms ( neivm přesně jak se jmenujou ty repra) a nebo na udimension elcomp 6 + magnat dark edition.

Bud si ho práve vezme kámoš kterj má ve předu i vzádu MTX a nebo si ho vzemu já na ty udimnesion ( přední) a magnat (zadní repra)
o 08.01.2013, 18:13 | z-x-r
Ze zvedavosti jsem se koukl na ty tve compy a
na ty tvoje to bude bohate stacit..spis si myslim ze ten zesak by zvladl zaslouzil lepsi repro.
Klidne ty co ma kamos a nebo jeste lepsi.
o 08.01.2013, 18:19 | blapanbla
a schálně jen tak ze zvedavosti jkaý high end repra by jsi na něj použil? nejlepé komponentní 16 cm plus nějkaé slušné koaxiální 20 cm.
o 08.01.2013, 19:48 | CarMedia.cz
Přední šestnáctky by šly buď tyto AD [ Link ] , nebo pak i od Sinfoni tyto [ Link ]

Ale nevím, zda-li by to nebylo přes rozpočet. :-)
o 09.01.2013, 10:43 | blapanbla
je to krapet přes rozpočet, ale tak kvalita asi něco stojí no. Rád bych si ty repra někdy poslechl abych slyšel ten rozdíl mezi reprama za deset a za tři litry.

Jednou se snad dočkam. Možná o příští Vánoce až bude třináctej. Jinak zesík už mam doma a krasavec.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.4009 sekund.