Navštíveno 3938x

13.01.2013, 13:16 |
Frow Zdravim všechny chtěl bych poradit ohledně výběru reproduktorů na zadní plato do Octavia I. Co bych od nich očekával jsou výkonné bassy a lepší zvuk. Repro budou zapojeny na zesilovač Toxic 1000w. Na jiném forku mi poradily
[ Link ] , ale jsem ochoten dát kolem 2000Kč. Takže mě zaujaly i
[ Link ] , ale nechám si poradit. Díky za rady :)

13.01.2013, 13:24 |
wefa Měl bych k dispozici málo hrané
[ Link ] .
Pokud bys měl zájem, písni mi na email a dohodneme se.
Máme několik typů 6x9" oválů ve výprodeji za super kačky, zkus mrknout, jestli se ti něco nebude líbit..
Helix Esprit
[ Link ] Helix Dark Blue
[ Link ] Crunch MXB
[ Link ] Crunch BMX
[ Link ] Dragster DC
[ Link ] Hifonics ZSi
[ Link ] Magnat XTS
[ Link ] Powerbass S-693
[ Link ] Soundstream XTS
[ Link ] Myslím, že se tam najdou podstatně lepší ovály, jak Kicx za podobné, nebo dokonce lepší kačky..

13.01.2013, 14:38 |
Frow což to mě některé by se celkem vyhovovaly, ale chci poradit abych využil co nejvíce výkonu zesilovače, ale taky aby za něco stály. Prostě ideální kompromis. Potrpím si na silné bassy, ale subwoofer zatim rozhodně nechci. Jinak mám rádio LG LCF800OR a chtěl bych mít možnost využít XDSS+ což zatim ve vysokých hlasitostech nebylo možné.
Máš nepříliš kvalitní rádio, šmejdovej zesilovač a chceš silný basy z oválů a ještě tomu dávat nějakej bassboost na rádiu, čili všechno špatně. Výběrem oválů už toho moc neovlivníš, to je můj názor.

13.01.2013, 15:19 |
Frow Takže co navrhuješ? Zbavit se zesilovače můžu, ale rádia se zbavovat nebudu...
zbavit se toxicu a na ovaly se vykaslat marna investice

13.01.2013, 15:56 |
Frow Takže odtlumit přední dveře a šoupnout tam nějaký silnější? A dozadu subwoofer?
frow: proč zrovna rádia se zbavovat nebudeš?
Jinak zásada co si pamatuju do dneška když někomu radím:
Každá instalace hraje tak jako je její nejslapší článek.
I když dáš spustu peněz do ostatních rádio lg to vždy zkazí

13.01.2013, 16:24 |
Frow rádio mě stálo 3tisíce a mám ho rok. Je mi líto dávat ho pryč za pár korun a kupovat zas nové.
Když ono je to těžké, když v dnešní době šroty stojí víc, jak kvalitní rádia.. :-D

13.01.2013, 16:36 |
1kw Ty co nabízí Wefa jsou hodně dobré, ale jsou to 7x10".
Někdo dokonce tvrdil, že dokáží nahradit subwoofer, jen potřebují nakrmit.. :)
vencaf 13.1.13 made my day :)