Navštíveno 3476x

schanim 2din dvd s dvb-t pouze znackove !!! činu nechci nejvic by se mi asi libil pioneer ale nenasel jsem s dvb-t kdyby nekdo mel nejake doporuceni prosim dejte odkaz diky..
Znackove s dvb-t neexistuje
To delaj jen asiati
U znackovych se to resi vdy externi jednotkou
aha to je skoda nemusel bych mit navigaci chtel bych jen 2 din dvd prave s dvb-t tak jak rikas jsem to mel v minulem aute jednotka vyjizdeci 1din + dvbt externi a nebylo to ono uz jen to ze musis mit dve dalky tahat kabely atd nedela nic takoveho ani treba ZENEC ?
Pak si kup kenwood HU a kenwood dvb-t
Jde to plnne ovladat pres displej
Tuner me MOC 8.990 a k tomu anteny 1.100,-
A 2din HU je od cca 8.000,-
ZENEC nic s vestavěným DVB-T taky nedělá,ale pokud by jsi koupil Zenec rádio + Zenec tuner,tak ho můžeš ovládat přes dotyk. displej. Já to tak v autě mám (speciál VW T5 Zenec + DVB-T..ZE-DVBT50) a jsem víc než spokojený.Je to komplet v češtině,pěkný obraz,handsfree Parrot atd.,atd.
Něco od Zenecu
[ Link ]
diky kluci jenze to vyjde cca na 30. tis jeste pockam treba neco v tomhle roce vyjede noveho..
obyc tuner stoji i mene
[ Link ] jen pak potrebujes dalkovacku
od 8tis koupis 2DIN s BT HF a DVDckem
takze cenove lehce nad 11tis
letos novy modely budou, ale cenove +-stejne
a vestavena tv nikde nebude
PROC BY NEBYLA NIKDY VESTAVENA TV ? KDYZ TO UMEJ PINPONGOVE PROC BY TO NEUDELALA NEJAKA NORMALNI ZNACKA ? TO NECHCI TO UZ BYCH RADEJI CHTEL KLASICKOU RNS-510 A K TOMU ORIGO TUNER ALE TO JE NORMALNE NESEHNATELNY... MEL JSEM SLIBENO Z BOURACKY SUPERBA ZA SUPER CENU ALE NEDOPADLO TO TAK PROTO HLEDAM ALTERNATIVU TAHAT KABELY A MIT DVE DALKY NECHCI
Zasekl se Ti capslock :-D
Ja napsal "ze budou novy modely a vestavena tv NIKDE nebude"
Ne ze to nikdy neudelaji
A nemyslim ze znackova vec v dohledne dobe neco takoveho bude mit
Kenwood skoncil s vyrobou DVB-T, jsou asi posledni na sklade
Pioneer skoncil s DVB-T uz davno
Alpine ma jeden model par let
Clarion je dneska prekupovany veci pod svou znackou
A pokud ma neco asijskyho vestaveno DVB-T tak to moc nefunguje , za jizdy uz vubec ne
aha jsem se prekouk.. hm tak to je skoda.. kdybych uz to teda chtel mit rozdeleny nevis nahodou jak funguje ten origo tuner s rns 510 ? ma dobry signal ? diky moc za info..
ten funguje dobre
taky samotnej stoji asi40tis novej
zalezi do ceho to mas, kdyz jsme to dodelavakli treba do oktavky tak obcas je to slozitejsi rozchodit kdyz se tam nikdy nedaval
k rns510 pouzivame jeste tohle, tvari se jako original
[ Link ]
dle mě má smysl dávat origo jen tehdy pokud to koupíš "někde" za málo peněz...jinak pro případné další rozšíření jako je couvací kamera,další monitor,DVD,handsfree,TV se vždy nakonec vyplatí cokoliv jiného..neoriginálního.
Posouzení kvality / značky je věcí názoru a možností financí každého soudruha :) Mít ale v autě DVD,TV,navi za každou cenu (echt made in china) tak to raději nic.
presne tak nez cinu tak radeji nic.. kdyz vidim za co jsou lidi schopny utratit tolik penez tak to nechapu..jo to je jasny ze nepujdu koupit novy mel jsem slibeny komplet tuner + navi za cca 13.tis ale bohuzel to nedopadlo tak jedine kdyby se naskytla podobna koupe... diky moc za info kluci