Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > jak zapojit více zesilovačů

o Navštíveno 3063x o
o 14.01.2013, 23:14 | dr.marty
nazárek pánové,mám asi lama dotaz,ale stejně se zeptám.Mám rádio od Alpine kde jsou 2xRCA (jeden přímo sub a druhý klasika).Potřeboval bych připojit aspoň 3 zesilovače.Na subu mám 2-kanál na sub a na druhým mám 4-kanál.Jak mám zapojit další zesilovač?Chtěl bych 4-kanál nechat na středy a připojit ještě mi.2-kanál na výšky.Jak?Díky za radu

o 14.01.2013, 23:17 | MARWiN
pochopil jsem že jdeš do aktivu, takže sehnat procesor nebo výhybku nebo pořádnou HU, pokud to zesilovače neumí nastavit na sobě jakože asi né...kdyby to uměly, dá se to asi řešit Y rozdvojkama
o 15.01.2013, 09:10 | dr.marty
no,chtěl bych to zkusit jakože do aktivu.Výšky dát zvlášť.O procáku jsem přemýšlel,ale asi na to ještě nejsem dost zralej :).Jakou tu výhybku bych mohl použít?
o 15.01.2013, 20:16 | noclue
napis presne ake mas zosiky, repro a ci k repro mas aj pasivnu vyhybku. Mozno by to islo dat kombinaciou aktivu a pasivu...
o 15.01.2013, 20:51 | dr.marty
Tákže:Rádio Alpine CDE-103BT.Ve předu kompa s pasivní výhybkou Hifonics Zeus,které by šly do aktivu.Vzadu 6x9 MTX T6C693 které samozřejmě zůstanou jak jsou.SW Helix P8.Zesilovače mám 2-kanál na SW Autotek SS125.2.Na předek a zadek mám zatím 4-kanál nějaký Hellfire 4.11 4x75 RMS,který však půjde brzy na výměnu za něco kvalitnějšího.Ten poslední zesik který by šel případně na výšky mám ZATÍM(samoz.nezapojený)Macrom 2x75RMS
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3489 sekund.