Navštíveno 3141x

je to sice kacirska myslenka, ale stejne to asi zkusim. Hledaji se 13cm repro do male ozvucnice (opravdu par litru, rekneme idealne do 4l). S tim, ze spodek nebude zadna hitparada se samozrejme pocita a preferuju lepsi stredni pasmo pred kickama.
Idealne neco uz vyspelejsiho. Ted pouzivam ScanSpeak, tak at to neni moc brutalni skok dolu ;)
Nejake typy uz jsou, ale celkem jsem zvedavy, co se dozvim tady. Diky

16.01.2013, 12:58 |
ivls 13 cm focal berilium sw
Elate, vyzkoušeno ve 2,5litru
ivls: ty me samo taky hned napadly, ale mam strach s tim strednim pasmem, kdyz to ma jit do 2 pasma :(
vencaf: jeden z kandidatu, diky za potvrzeni ;)

16.01.2013, 14:44 |
swep nepremyslej nad blbostma, stejne do tech dveri riznes, driv nebo pozdeji a tam by vesel i 8" woofer :)

16.01.2013, 20:35 |
Toxxx lukee: Daj 13cm do uzavrenky nech je zase nieco nove:)
swep: Do dveri sa reze neustale treba zachovat aj org stav obcas:P

16.01.2013, 21:16 |
Toxxx Beztak Helix A4:)
Aktualne je pod posteli Helix A4 a Genesis Dual Mono, ktery by mel predbezne jit na sub. Ale to je samo aktualni stav, za tyden to uz nemusi platit :D
Mel jsem velke plany od kterych postupne upoustim a chtel bych co nejvic zachovat origo vzhled, samo v rozumnych mezich kompromisu vuci zvuku (to az se nekteri dozvi, ze P88RSII pujde pryc se budou taky divit :D ), tkaze ve finale se mozna rizne, ale nerad bych.
Revilo: jen abych trochu predesel tve odpovedi, vuci AD mam tak nejak predsudky prave na tom stredovem pasmu ;) kdyby do 3way, tak asi vime co a jak, ale na 2way nevim.
ty máš předsudky kvůli W600, kdyby si ale slyšel W60, mluvíš jinak. :-) Zas na druhou stranu předsudky ohledně středu právě u těchto repro jsou oprávněné.. Jinak nemáme jen AD, ale i jiné značky. (například Sinfoni, ale tam 13ky nenajdeš) :-) Na 2-way jednoznačně lepší řešení v případě AD jít o řadu "níž". Čili bych se vůbec nestyděl doporučit W50 + nějaké výšky. Ty ale už asi máš, nebo nejsou na programu dne. Můžu ti nabídnout i zapůjčení, čili když budeš mít nachystáno, osadíš a pohraješ si s nastavením a poslechneš a řekneš sám.. Když nebude líbit, vemu je zpět..
Jinak bych to viděl ještě na Focal 5W2, 13WS určo ne, protože tam ten střed nenajdeš..
revilo: ok, uvidime. Nejvaznejsimi kandidaty jsou zatim Andrian Audio A130, na ktere jsem jeste nenasel kriveho slova. Porovnani s W50 by me ale urcite zajimalo pak. Ukaze se, jak se mi jeste rozlezi v hlave :)