Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Poradíte se zesilovačem a kapacitorem?

o Navštíveno 2724x o
o 17.01.2013, 17:04 | mot
Ahoj, jsem tady nový a potřeboval bych tak trochu poradit při výběru zesilovače. Mám vyhlídnuté 3 modely, ale nevím který vybrat, co by jste vzali vy? Crunch MXB4200I: [ Link ] nebo Magnat Power Core four: [ Link ] nebo Crunch GTX4800 [ Link ]

Do teď mám USBlaster USB3451 [ Link ] ale mám s ním problém, že z repra se ozývá pískání (trošku mi do toho zesiku zatekla voda, přes lištu okna, o které jsem netušil že netěsní...).

A ještě jsem se chtěl zeptat jak správně zapojit kapacitor? Mám USBlaster 5483 a pořád mi vybíjí baterku, respektive pořád se snaží dobíjet, i když nemám radio zapnuté a ani když nemám klíčky v zapalování. Tento tip nemá výstup na "signální" drát z rádia, takže má pouze 2x výstup + a 2x výstup - Zajímavé je, že kapacitor reaguje na veškeré výkyvy napětí, např. při sepnutí odskoků zámku dveří se kapacitor začně hned dobíjet, doporučili by jste mi jiný nebo jej mám špatně zapojený?

o 17.01.2013, 18:06 | CarMedia.cz
Zvukově a zároveň i výkonnostně výborný zesilovač, přitom za téměř stejné kačky je tento Digital Designs [ Link ]

Doporučil bych ho rozhodně spíše, jak Magnat nebo Crunch.

Co se týká kapacitoru, tak bych doporučil ho vyhodit a vyprdnout se na něj. Spíše se zaměř na baterku a vhodnou napájecí kabeláž..
o 17.01.2013, 18:59 | mot
děkuji za tip na kapacitor necham si to projit hlavou i kdyz to bude asi vypadat smesne tak mi zalezi i na tom jak zesik vypada :-) a tento se mi dvakrat nelibi, idealne nejakej kompromis, kterej bude libivej a pekne zahraje :-D

k tomu kapacitoru, ja bych ho asi uplne nevyhazoval, protoze napaji monoblok, ktery zivy basak, myslim, ze by mu urcite chybel, co se tyka kabelaze tak ta je myslim nadimenzovana dostatecne, napajeci kabely jsou tluste asi jako muj palec :-D takze ty budou urcite stacit ;-)
o 17.01.2013, 19:26 | mcdodo
Snad nekupuješ hudbu kvůli vzhledu? A jestli ano, tak jsi na špatném místě. A jak máš tlustej palec? :-D
o 17.01.2013, 19:59 | mot
samozřejmě, že ne kvůli vzhledu :-D ale je to do showcar tak by to mělo i trochu vypadat ;-) jinak čekal jsem podobnou připomínku :-D tak ten napájecí kabel by měl být 50mm2
o 17.01.2013, 20:14 | CarMedia.cz
Na design také moc nehraju, ale mě přijde zesik od DD celkem OK. Střídmý, jednoduchý, seriozní. Když se mrknu k tobě do profilu a mrknu na fotku kufru, tak bych řekl, že poměrně komediální (co kus, to originál). Samozřejmě bez urážky, ale v jednoduchosti je krása a myslím si, že by k té modré šel víc jak dobře.. :-)
o 17.01.2013, 20:23 | mot
no popřemýšlím o tom, je pravda, že ten současný zesík k tomu monobloku neladí, spíš to bylo o tom, že na sebe ty komponenty tak nějak zbyli :-) teď když zesík odešel tak to snad sladím lépe ;-)
o 20.01.2013, 10:07 | rebel
Kapacitor nebrat lepší dobrá baterka a kabeláž 50
o 20.01.2013, 11:31 | noclue
Zosiky, co si ukazal, su jak loteria, urcite nekupovat bez toho aby si ich pocul. Stale som nepochopil naco si montujete repro a minimonitor do zavreteho kufra ;/
o 24.01.2013, 10:13 | mot
mam nabidku za dobry penize na hrany zesik Olympus XI, 4 kanál, od Hifonicsu ten uz bude urcite lepsi jak ty co jsem tady daval, ze? ve srovnani s timto: [ Link ] by jste volili ktery?
o 24.01.2013, 16:45 | CarMedia.cz
Pokud se jedná o starý typ Hifonics XI, tak Hifonics. :-)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3023 sekund.