Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Pomoc se zapojením

o Navštíveno 2788x o
o 18.01.2013, 16:11 | ReaX | Upraveno: 2013-01-18 16:11:59
Ahoj , mám takový problém , nedávno jsem koupil auto a našel jsem protahané kabely k hudbě (cinch a další)
a tak jsem se rozhodl že si pořídím zesík a subwoofer .
Tak dnes mi vše dorazilo a rozhodl jsem se to zapojit a tak jsem zapojil cinche a dál jsem celkem bezradný :/ mám u baterie vytáhlé tyhle dva kabely -

[ Link ]

které jdou do zadu a tam se dělí na tyto :

[ Link ]

zesilovač :
(B+ REM GND)

[ Link ]

chtěl bych se zeptat jestli by mi někdo neporadil , co teď kam připojit (nerad bych aby mi tam něco vyhořelo)
a můžu to připojit rovnou na baterii? (nebude to potom stále pod napětím? )

Díky moc za rady :)

o 18.01.2013, 16:48 | tomas.V
...nooo nenačetlo mi to ani jeden obrázek ale:

1: napájecí kabel, kterej je vytaženej u baterky (má očko) + má určitě pojistkové pouzdro včetně pojistky připojíš na B+ na zesilovači. Jde o to jestli má zesilovač terminály přímo na vodič nebo svorky (musel bys sehnat ještě vidličky)

2: někde v kufru bude kostra (druhej silnej jednožílovej kabel) - připojíš na GND + platí pravidlo s terminálama

3: REM - z rádia povedeš samotnej kabílek nebo kabel je součástí signálovejch kabelů. Na rádiu bývá REM bílo-modrej kabel nebo cokoliv s nápisem ANT nebo přímo REM/Remote
Tenhle kabel přivedeš do zesilovače na REM

4: Signálové kabely vytáhneš z rádia (cinch OUT) a zapojíš na zesilovač do cinch IN

5: nastav si rádio cca na 3/4výkonu a na zesiku přidávej Gain až do zkreslení repráků + nepatrně ho uber

co budeš pohánět přes zesilovač?
o 18.01.2013, 16:52 | ReaX
Ahoj , díky za odpověď , tady jsem dal fotky na fb , snad půjdou spustit - [ Link ]
mám tam vytažené ještě další kabely (silnější) ale ty nevedou k baterii , zítra kdyžtak můžu nafotit ( teď už je na to celkem šero)

Pohánět budu subwoofer :)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.308 sekund.