Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Zesilovac misto rezervy?

o Navštíveno 3256x o
o 23.01.2013, 20:09 | Jazzy
Ahoj,
mate nekdo zesilovac umisteny misto rezervy?Prijde mi to jako dobre reseni nez delat dvojitou podlahu,nebo to davat na sedacky,ale co na to policie?:)jak se to resi kdyz tam nemam rezervu?
Diky za postrehy

o 23.01.2013, 21:03 | CarMedia.cz
Rezerva snad v dnešní době už není povinná, nemýlím li se, ne? :-)
o 23.01.2013, 21:36 | M@rtin
Rezerva není v dnešní době povinná, tak je jedno co v ďouře po rezervě budeš mít :-)
o 23.01.2013, 21:38 | noclue
potrebujes taku supravu na opravu pneu, napr. moja zena v aute ani orginal rezervu nema...

par foto ako na to je tu:
[ Link ]
o 23.01.2013, 21:42 | Toxxx
Nechcem tu sirit somariny ale nesmie to byt nahodou zapisane v TP od vyrobcu ze dane auto nemusi mat rezervu? Ale sadu na opravu pneu.
o 23.01.2013, 22:06 | 1kw | Upraveno: 2013-01-23 22:10:42
Jako fakt není povinná..? I např. u auta starého přes 10let..? :)

Jinak si myslím, že u starších aut je rezerva brána jako "nosník" a je s ní počátáno při nárazu, tudíž v autě musí být. Je tak..?
o 23.01.2013, 22:43 | Milhauzz
Nevím jak legislativně, ale díky zkušenostem, bych bez rezervy snad ani nevyjel. Nikdy sem nepíchl, za to prorazit kolo se mi už povedlo dvakrát.

o 23.01.2013, 23:12 | Směty
No rezervu bych nevydělával, pokud tam výrobce dal, už jem z toho důvodu že se s rezervou počítá při nehodě jako deformační zóna..
o 24.01.2013, 01:48 | endru.ondra
U některých malích aut je rezerva poviná a braná jako nosník, proto je poviná pokud výrobce povolí na daný typ auta dojezdovou sadu tak si tam dej co chceš :)
o 24.01.2013, 11:33 | DaNNy
Tohle jsem přesně řešil u VW, dal jsem rezervu pryč a místo ni zesik. Koupil jsem sadu na opravu pneu. Volal jsem k VW importerovi-pan Zacek-mozna znáte. Dělá homologace a říkal, ze primo u mého modelu neni rezerva součástí deformacnich zón a mužů ji tedy vyndat, ale musím mít sadu na opravu.prý je na min.dopravy o tom dodatek k vyhlášce o tomto a jsou tam uvedene vozy kterých se to týká. Nevím ale co ostatní značky, me bylo řečeno toto.
o 24.01.2013, 11:33 | DaNNy
Tohle jsem přesně řešil u VW, dal jsem rezervu pryč a místo ni zesik. Koupil jsem sadu na opravu pneu. Volal jsem k VW importerovi-pan Zacek-mozna znáte. Dělá homologace a říkal, ze primo u mého modelu neni rezerva součástí deformacnich zón a mužů ji tedy vyndat, ale musím mít sadu na opravu.prý je na min.dopravy o tom dodatek k vyhlášce o tomto a jsou tam uvedene vozy kterých se to týká. Nevím ale co ostatní značky, me bylo řečeno toto.
o 24.01.2013, 17:41 | Kleneex
Já je tam mám také [ Link ]
A sebou vozím takové sprej a male kompresor do cigaretáku, a je to. Nikdy nebyl problém :-)
o 24.01.2013, 18:19 | Jazzy
koupim tedy tu opravnou sadu a rezervu budu vozit jen na delsi cesty,diky za reakce
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3188 sekund.